2777
2789

حدود ۴ سال پیش منو دخترداییم خونه مامانبزرگم بودیم(رلامون هم باهم رفیق بودن)

بهشون گفتیم داریم میریم تولد مختلط🤣بعد چند ساعت اهنگ با باند میزاشتیم بلندددد بعد میرفتیم پشت در ویس میدادیم

یجاشم با دایی کوچیکم قرار گذاشتیم که از بالای پله ها اسممونو صدا بزنه غیرتی شن مثلا🤣

منم اف شده بودم دخترداییم به رلم گفته بود به فاطمه(من)یه پسره درخواست دوستی داده

وایییی با قد ۱۴۰ و موهای خروسیش برام غیرتی شده بودد🤣🤣🤣🤣

یادمه فرداش برای اولین بار رفتیم سر دیت از کنارش رد شدم و ب خودم گفتم اعتماد ب نفستو حفظ کن این نیست این نیست

که یدفه صدام کرد😭🤣

و همونجا از کل دنیا ناامید شدم🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار ۱۵ سالم بود از استاد زبانم خوشم میاد  دوستم که ۱۷ ساله بود با یکی دیگه از استاد زبانمون دوست میشه منم با خودم میگم پس میشه چرا نشه منم دوست شم🤣🥴🥴

امسال خبر رسید استاد زبانه به دوستم خیانت کرده با دو تا دختر🥴🥴اسمش امیر اتفاقا

اون یکی استاده هم که من خوشم میومد زن گرفته

این کاربری دست دو نفره  عاقلان نقطه پرگار وجودند اما عشق داند که در این دایره سرگردانند . مَن به چشمان خود دیده اَم که هَر زن میتواند یک ارتش باشد  با احمق و جاهل بحث نکن اگه گفت ۱+۱=۵بگو باشه حق با شماست برو حالش ببر😽

دوستم تو تولد با موهای کوتاه پسرونه و رژ قهوه ای لباس کراواتی پوشید 

عاشقش شدم با ی رفیق دیگم نقشه کشیدم مخشو زدم 

بعد گفت بیا بغلم گفتم چندشم میشه بم دس نزن 

گفت واااااا🙄

گفتم والاااا  

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

با یه پسره چت میکردم دو‌روزی یبار پیام میداد من خودکشی کردم 😐 حالا ۲۰ سالش بودا ... مسخره ..من چه اسکل بودم ... یادش میفتم می‌خوام سرمو بکوبم به دیوار .. فک کن با سن کمم می‌فهمیدم داره چرت و پرت میگه .. یکی پیام بده بهت بگه من فامیل فلانی ام خودکشی کرده ... منم درحالی که مطمئن بودم خودشه جوابشو میدادم 🤣 بعد کات کردیم یه پروفایل متن  گذاشتم ...اسم نویسنده ی این متن با اسم این پسره یکی بود برگشت بهم پیام داد اسم منو نذار پروفت 🗿 پروردگارا ... حالا اسم پسره هم یادم نیست حتی. امیدوارم به راه راست هدایت شده باشه

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

یا خدا چه استاد تو استادی شد؟😂

استاد اول که رل زد با دوستم بهش خیانت کرد با دو تا دختر 

استاد دوم که من خوشم میومد هیچی نشد امسال ازدواج کرده 

قضیه واسهد۵ سال پیشه🥴

این کاربری دست دو نفره  عاقلان نقطه پرگار وجودند اما عشق داند که در این دایره سرگردانند . مَن به چشمان خود دیده اَم که هَر زن میتواند یک ارتش باشد  با احمق و جاهل بحث نکن اگه گفت ۱+۱=۵بگو باشه حق با شماست برو حالش ببر😽