2777
2789
عنوان

بچم بیحاله، نگرانم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چه کوفتیهههههه اومده اخههههه پسرمو اب کرررررد

بچه های منم گرفتن ۱۰روز طول کشید پوستداستخون شدن 

میشه امسال خونه م تکمیل شه وسیله های بنجلم جمع کنم برم خونه خودم هر کس زنگ زد گفت کجایی بگم خونه خودم  کاش بیای دعام کنی شاید دل پاکت پیش خدا اجر قرب خاصی داشته  باشه
اتفاقا ظهر یه بار شکمش کارکرد اسهال بود ولی دیگه تکرارنشد علائمش چیه

هیچی تب ندارن فقط هرچیدمیخورن بالا میارن اسهال هم میشن یه شربت اندامین بگیر نصف شبدحالش بد شد بهش بده ده‌روز دوره کوفتیشه

میشه امسال خونه م تکمیل شه وسیله های بنجلم جمع کنم برم خونه خودم هر کس زنگ زد گفت کجایی بگم خونه خودم  کاش بیای دعام کنی شاید دل پاکت پیش خدا اجر قرب خاصی داشته  باشه
وایی یا خدا ۱۰ روز؟ پسر من روز دومشه دارو چی میدادی؟ غذا چی؟

غذا که هیچی نمیخوردن در حد دوتا قاشق بودن اره من اون ده روز ۵بار دکتر رفتم داروش هم فقط شربت‌اندامین برا تهوع بود دی سیکلومین برا دل درد ساشه کیدی لاکت برا اسهال رسما روانی شدم اون ده روز انشاالله بچه های شما زودتر خوب میشن

من مجبور شدم بچه ی ۵ ساله رو پوشک ببندم! خودمم حالم بده

خودت عرقدکسرک بخور بچه ت هم اگر میخوره بهش بده برا اسهالش خوبه مغز نان سبوس دار هم خوبه