2777
2789

من با یکی حدود شیش سالی مجازی بودم طرف راهش دپازده ساعت از من دور بود و وضعیت مالی بدی هم داشت و تلاشی هم نمیکرد برای ایندش 

من الان حدود ی هفته ای میشه تموم کردم و ی خواستگار اومده ک همه چی تمومه خیلی خیلی موقعیتش خوبه و منم دو سه روزی ک باهاش حرف زدم و اخلاقشو تا الان یکم شناختم خوشم اومد البته ی چند روز دیگم قراره همو بشناسیم 

بنظرتون چیکار کنم 

چون با اون هنوز شیش ماه نشده ک تموم کردم به این خواستگارم فکر هم نکنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تموم‌کردی دگ قرار نی تا اخر عمرت ب پاش بمونی تازه هیچیم نداره

تو لایق خوشبخت شدنی و لایق بهترین زندگی اینو با خودت تکرار کن. اگ خواستگارت اوکیه همه چیزش و حس خوبی بهش داری بهش فک کن و بیشتر بشناسش انشالله ک خوشبخت بشی و بهترینا سر راهت بیاد❤️

به خواستگارت فکر کن

رفیقم باهام قهر کرده میگه داری خودتو میندازی تو چاه هنوز شیش ماه با اون طرف تموم نکردی الان میخوای ب اون فکر کنی 

شماها اینجا خیلی تجربه زندگی رو دارین خواستم ازتون بپرسم

با شرایطی که از اون گفتی به خاستگارت حتما فکر کن حتی اگه خوبه جواب مثبت بده 

بعدم با اون ازدواج نکرده بودی که بخوای عده نگه داری 

بی شهادت مرگ باخسران چه فرقی میکند؟
رفیقم باهام قهر کرده میگه داری خودتو میندازی تو چاه هنوز شیش ماه با اون طرف تموم نکردی الان میخوای ب ...

بنظرم شیش ماه کافیه

رابطه مجازی هم یک رابطه اخته هست به نظر من

چون تو مجازی آدما خود واقعیشونو نشون نمیدن

و اصن یه سری کارا و رفتارا بابد حضورا طرفو ببینی تا بشناسیش

اگه واقعا اون رابطه شش ساله رو دیگه حسی بهش نداری

بهتره کم کم با خواستگارت آشنا بشی

دخترا همه ناز هستن انسانای خاص هستن😝
با شرایطی که از اون گفتی به خاستگارت حتما فکر کن حتی اگه خوبه جواب مثبت بده  بعدم با اون ازدوا ...

اخه رفیقم باهام قهر کرده میگه داری خودتو میندازی تو اتیش بعد تموم کردن با اون طرف یکم مهلت بده سریع به یکی دیگه فکر نکن

بنظرم شیش ماه کافیه رابطه مجازی هم یک رابطه اخته هست به نظر من چون تو مجازی آدما خود واقعیشونو نشو ...

اخه شیش ماه نشده تازه ی هفته شده ولی بخدا اصلا یادش نیستم اصلا حسی بهش ندارم دیگه 

رفیقم باهام قهر کرده میگه داری خودتو میندازی تو چاه هنوز شیش ماه با اون طرف تموم نکردی الان میخوای ب ...

رفیقت ببخشیدا غلط کرد

برا چ خودتو بندازی تو چاه همه ادما تجربه احساسی دارن حالا بعضیا بهم میرسن بعضیا بهم نمیرسن اونا ک بهم نمیرسن دگ باید بمیرن؟؟؟

ب ایندت فک کن . فقط خودت میتونی احساس و افکار درونی خودتو بفهمی . خودت میدونی چ دوس داری چ دوس نداری ن دیگران. هم جنبه عقل و منطق بهش فک کن هم احساسی. 

اول فک کن ببین حسی خوبی ب خواستگارت داری یا ن؟ ب این فک کن شاید کیس خوبی مث این دگ نیاد واست. همه چیزو در نظر بگیر بسنج

از من به شما نصیحت داخل زندگی هیچوقت به نظر دوستان اهمیت ندین فقط و فقط عقل و خانواده تون

رفیقت ببخشیدا غلط کرد برا چ خودتو بندازی تو چاه همه ادما تجربه احساسی دارن حالا بعضیا بهم میرسن بعض ...

میگه چون تازه ی هفته هست با اون تموم کردی وارد رابطه ی دیگه ای نشو بدبخت میشی و فلان 

اخه رفیقم باهام قهر کرده میگه داری خودتو میندازی تو اتیش بعد تموم کردن با اون طرف یکم مهلت بده سریع ...

اون قبلی فاصله اش باهات کم بوده؟

ج : نه

وضع مالیش خوب بوده؟

ج: نه

تلاش میکرده که وضعیتش بهتر شه ؟

چند سال باهاش بودی؟

ج :۶ سال

اومد خاستگاری ؟

بنظر من که این خود آتیشه

و