2777
2789
عنوان

یه خواب خیلی عجیب دیدم 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 68 پست
الان که چادری نیستم ولی حجابم رو کامل رعایت می‌کنم دوستام بهم تیکه میندازن میگن وااای چجوری میتونی ...

دوستات رو عوض کن ک راحت باشی هرطور دوس داری زندگی کنی 

من دو تا خواهر شوهر دارم بی حجاب اند من و جاری ام چادری هستیم 

عزیز یه حاجتی داری با رفتن به کربلا براورده میشه انشالله

فعلا نمیتونم کربلا برم 🥲

ایشلا 

دعا کنید به حاجتم برسم 🥺❤️

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان که چادری نیستم ولی حجابم رو کامل رعایت می‌کنم دوستام بهم تیکه میندازن میگن وااای چجوری میتونی ...

بیا خصوصی عزیزم 

گویند علی میزده صد وصله به کفشش. ای کاش دل خسته ما کفش علی بود✨در ره لیلی که خطر هاست در آن... شرط اول قدم آن است که مجنون باشی🌾✨.                شهید یوسف الهی مثل برادر منه همون قدر باعث آرامش من🕊️❤️
دوستات رو عوض کن ک راحت باشی هرطور دوس داری زندگی کنی  من دو تا خواهر شوهر دارم بی حجاب اند من ...

اره رفت و آمد هامو خیلی کم کردم باهاشون

اینجوری راحت ترم

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜
بیا خصوصی عزیزم 

چشم

بیا خصوصی عزیزم 

درخواست شما نیومده برام 

منم میزنم درخواست دوستی میگه قبلاً ثبت شده 

شاید نتم ضعیفه 

هروقت اومد قبول میکنم 

@نی_نی_یار_پنج  

عزیزم چرا درخواست دوستی ها برام نمیاد ؟

اره رفت و آمد هامو خیلی کم کردم باهاشون اینجوری راحت ترم

من الان ارتباط کمی با خواهر شوهرام دارم دعوایی نداریم اما صمیمی هم نیستیم شاید فقط عید نوروز بهم تبریک بگیم 

کم کم ارتباط خود ب خود کمرنگ میشه وقتی شباهت ب کسی نداری 

وااای خیلی بهش التماس کردم 😭 شهریور ماه رفته بودم مشهد اونقدر گریه کردم بازم به روز عاشورا قسمش دا ...

دیگ زیاد قسمشوون نده وایسا ببین کی حاجت روا میشییی باشه گلم؟ 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
درخواست شما نیومده برام  منم میزنم درخواست دوستی میگه قبلاً ثبت شده  شاید نتم ضعیفه  ...

ایتا داری

گویند علی میزده صد وصله به کفشش. ای کاش دل خسته ما کفش علی بود✨در ره لیلی که خطر هاست در آن... شرط اول قدم آن است که مجنون باشی🌾✨.                شهید یوسف الهی مثل برادر منه همون قدر باعث آرامش من🕊️❤️
من الان ارتباط کمی با خواهر شوهرام دارم دعوایی نداریم اما صمیمی هم نیستیم شاید فقط عید نوروز بهم تبر ...

بله درست میگید 

ایتا داری

بله دارم