2777
2789
عنوان

یه خواب خیلی عجیب دیدم 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 68 پست
دیگ زیاد قسمشوون نده وایسا ببین کی حاجت روا میشییی باشه گلم؟ 

وای یعنی بد کردم قسمشون دادم😭 

چشم فقط ازشون کمک می‌خوام

ایشلا که به حاجتم برسم 🥺❤️

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜
بله دارم 

yazeinab_s1 بهم پیام بده اینجا🌼

گویند علی میزده صد وصله به کفشش. ای کاش دل خسته ما کفش علی بود✨در ره لیلی که خطر هاست در آن... شرط اول قدم آن است که مجنون باشی🌾✨.                شهید یوسف الهی مثل برادر منه همون قدر باعث آرامش من🕊️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام تعبیر خوابت کاملا واضحه بهت نگاه کردن متولد ۸۳هستی شما؟

نه. متولد ۸۲ هستم اشتباه ۸۳ زدم 😅

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜
وای یعنی بد کردم قسمشون دادم😭  چشم فقط ازشون کمک می‌خوام ایشلا که به حاجتم برسم 🥺❤️

ن گلممم ادم خوبه قسمشوون بده ولی زیاد اصرار نکن 

هرچی باشه اونا  خیلی حساسن ب اون روز وقتی میبینی سری بهت نشونه میدن صبوری کن وایساا 

دوست داشتی میتونی ب پسرشوون هم قسم بدی من همیشها اینکارو میکنم 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
ن گلممم ادم خوبه قسمشوون بده ولی زیاد اصرار نکن  هرچی باشه اونا  خیلی حساسن ب اون روز وقت ...

چشم حتما

ممنون از پیشنهادتون 🥺❤️

سلام تعبیر خوابت کاملا واضحه بهت نگاه کردن متولد ۸۳هستی شما؟

چطور ؟

فدات بشم  خیلی سختی کشیدم تو این دو سال یعنی به معنای واقعی پیر شدم  آدم این خواب هارو م ...

انقدر دلم می خواد همچین خواب هایی ببینم! چه حس خوبی داره! 

می گن وصف العیش نصف العیش! 

یا ارحم الراحمین
هیچی چون دیدم تقریبا هم سن و سالیم درخواست فرستادم که اگه دوست داشتی خصوصی پیوی ایتامو بفرستم 

عزیزم درخواست ها برام نمیاد

نمی‌دونم چرا 

هیچی چون دیدم تقریبا هم سن و سالیم درخواست فرستادم که اگه دوست داشتی خصوصی پیوی ایتامو بفرستم 

بله ایتا دارم 

انقدر دلم می خواد همچین خواب هایی ببینم! چه حس خوبی داره!  می گن وصف العیش نصف العیش!

انشالله یه روزی قسمت میشه براتون 🥺❤️

این خواب دیدی تا بهت نشون بدن ما حواسمون به همه دعاها و هه حرف ها و درد دل هایی که تو دلت با ما می کنی هست! حرف و سخن تو برامون ارزشمنده،  فقط پشت پرده ماجراها و بازی های پنهانی هست که شما ازش خبر نداری! و اصلا فکر نکن خدا صدات نمی شنوه یا بهت توجه نداره!

یا ارحم الراحمین
برام درخواست بفرست 

فرستادم

میگه قبلاً فرستاده شده 

واسه شما هم نمیاد ؟