2777
2789
عنوان

یه خواب خیلی عجیب دیدم 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 68 پست
ان شاءالله معجزه وار به حاجتت میرسی عزیزم آقا امام رضا که قولش ردخور نداره و به جدشون آقا ابا عب ...

انشالله عزیزم ❤️ ‌‌

واقعا منتظر یه معجزه هستم 🥲

خیلی ممنون از دعای قشنگی که کردین 💖 

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜
گفت این پارچه ها از ضریح امام حسین آورده شده  من که اینو شنیدم زدم زیر گریه گفتم میشه به منم ب ...

چه خواب خوبی هرچی هست خوبه و این که خوب حجابت رو نگه دار چه بهتر چادرم بپوشید آنقدر خوبه 🥰احساس میکنم یه نمره شبیه خانومای زمان عاشورا و کربلا شدم 

گویند علی میزده صد وصله به کفشش. ای کاش دل خسته ما کفش علی بود✨در ره لیلی که خطر هاست در آن... شرط اول قدم آن است که مجنون باشی🌾✨.                شهید یوسف الهی مثل برادر منه همون قدر باعث آرامش من🕊️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خواب خوبی هرچی هست خوبه و این که خوب حجابت رو نگه دار چه بهتر چادرم بپوشید آنقدر خوبه 🥰احساس میک ...

نمی‌دونم شاید اینم باشه که میخوان چادر سر کنم 🥺

خیلی دوست دارم چادری باشم ولی هر دفعه میگم این‌بار نه بعدا می‌پوشمش🥲💔

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜
نمی‌دونم شاید اینم باشه که میخوان چادر سر کنم 🥺 خیلی دوست دارم چادری باشم ولی هر دفعه میگم این‌بار ...

چرا اگه راهنمایی خواستی بگو من بی حجاب بودم چادری شدم قشنگ تو که پاکی آنقدر اینم بپوشید تکمیلی درسته حجاب بدون چادرم میشه اما تو این وضعیت چادر عین یک پرچم هست و عین یک جهاده یه روز بگو بسم الله بپوش به حرف دیگران توجه نکن فقط خدا و امام زمان

گویند علی میزده صد وصله به کفشش. ای کاش دل خسته ما کفش علی بود✨در ره لیلی که خطر هاست در آن... شرط اول قدم آن است که مجنون باشی🌾✨.                شهید یوسف الهی مثل برادر منه همون قدر باعث آرامش من🕊️❤️
چرا اگه راهنمایی خواستی بگو من بی حجاب بودم چادری شدم قشنگ تو که پاکی آنقدر اینم بپوشید تکمیلی درسته ...

واقعا بی‌حجاب بودین ؟ 

راستش تو شهری زندگی میکنم که حجاب الان زیاد مهم نیست

همه دوستام موهاشون رو باز میزارن

یه چند بار هم چادر سر کردم مسخره کردن منو 

انگار دوست دارم چادر سر کنم ولی به خاطر محیط نمیتونم 

میگم الان همه دارن موهاشون رو باز می‌کنن یعنی من چجوری میتونم برخلاف بقیه باشم و چادر سر کنم آخه 

میفهمی چی میگم ؟ 

الان که چادری نیستم ولی حجابم رو کامل رعایت می‌کنم دوستام بهم تیکه میندازن

میگن وااای چجوری میتونی موهاتو بپوشونی و این حرفا🥲

دوستان لطفاً اگه کسی مشهد هست هروقت رفت حرم منم دعا کنه😭❤️

خوابت انقدر قشنگه و انقدر حس خوبی داره که تعبیر نداره!  همه خواب ها که قرار نیست تعبیر داشته با ...

فدات بشم 

خیلی سختی کشیدم تو این دو سال یعنی به معنای واقعی پیر شدم 

آدم این خواب هارو میبینه خیلی‌ آروم میشه 

ایشالا قسمت بشه شما هم از اینجور خواب ها ببینید 🥺❤️

عزیزم خوابت ‌ک خیلی خوب بوده انشالله حاجت روایی من گریه را شنیدم خیلی خوبه تو خواب

فدات عزیزم

دعا کن برام 🥺❤️