2777
2789
عنوان

واکنش ب گوشی پنهان همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1188 بازدید | 86 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس رابطشو تمام نکرده ب ی گوشی دیگه انتقال  داده‌وقتی شرایط طلاق نداری ما چی‌بهت بگیم  تحمل ‌کن  با  ی خیانتکار زندگی‌کن

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم

با دوستان موافقم به روی خودت نیار وگرنه باهاش ازدواج میکنه میاردش پیشت تا این حد پر رون

حاجتم اینه پیج بلاگری منو دخترم زودرشدکنه اگه مهربونی برام صلوات بفرست به حاجتم برسم منم از خود الله میخوام به خواسته ی دلت برسی
وقتی نمیتونی جدا بشی شل کن دیگه برات مهم نباشه چاره ای تیست. به خودت برس خوش بگذرون انگار مجردی. با ...

اسیرم کرده تو خونه حتی سا سرکوچه ام نمیزاره تنها برم فقط با خودش

خیلی سعی میکنم اصلا نمیشه همش دلم میخاد برم محل کارشو گوشیشو خورد کنم

یعنی حتی ب روشم نیوردی گوشیشو  دیدی؟خسته نباشی واقعا

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم
خیلی سعی میکنم اصلا نمیشه همش دلم میخاد برم محل کارشو گوشیشو خورد کنم

اکر میتونی برو گوشی  برادرش گوشی گم کن اگر دوربین نداره. البته این راه حلش نیست فقط برا اینکه یکم دلت خنک بشه.وگرنه باز میره یکی دیگه میخره.

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
نمیدونم چی بگم. وقتی خودت اجازه میدی چنین رفتاری باید باهات بکنه ما چی بگیم. اصلا نمیدونم چرا تاپیک ...

چون واقعا بعضی خانوما خیلی عاقلن و راهکار های خیلی خوبی میدن