2777
2789

من دوماهه عقد کردم،مادرشوهرم پاگشام نکرده تا الان تا همین ده روز پیشم حتی خونشون شام نبودم تااینکه شبش باشوهرم رفته بودیم خونش ب شوهرم اصرار کرد ک من بمونم براشام،برا شامم ناگت اماده مرغ با برنج درست کرده بود،میخام بدونم شما بودین ناراحت میشدین ک برا ی بارم درست حسابی برا شام شمارو دعوت نکرده؟مادرشوهرم تنها زندگی میکنه پدرشوهرم فوت شدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نمیشم

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            
ای خواهر من زایمان کردم اونم بچه پسر اونوقت هیچی برام نیاوردن به حاش دخالت و فضولی داشتن 

🙄🙄🙄اونم بچه پسر

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

حق داری ناراحت بشی ولی خب چاره چیه ..

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من                        
میشه علت ناراحت شدنتونو بگین

خوب انتظار زیادی نیس که آدم دلخور میشه ....برامارسمه اگه بدونم رسمشون نیس وبه این چیزا اهمیت نمیدن ناراحت نمیشم ولی اگه رسمشونه واون نکرده آدم دلخورمیشه که بدونه چرا؟

والا چرا نارحت نشم میشم خیلی هم میشم😂 خب عزیزم اینبار خودت غذا درست کن ببر خونه مادر شوهرت قطعا ا ...

من خودم روزش غذا درست کرده بودم برا شوهرم اورده بودم همونارم اورده بود گذاشت جلوم اما خب خیالش نبود