2777
2789
عنوان

شما بودین ناراحت میشدین از پاگشا نکردن یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 28 پست
خوب انتظار زیادی نیس که آدم دلخور میشه ....برامارسمه اگه بدونم رسمشون نیس وبه این چیزا اهمیت نمیدن ن ...

اخه بحث احترامه مگ ن؟وگرنه ادم گشنه ی شکم نیس ک برا غذا بخوره بخاد ناراحت بشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام گلم.ببین اول کاری اگه قرار باشه براهمه چی بهم بریزی نمیتونی زندگی کنی.بنظر من هرکاری برات کردن توام بکن اگه نکردن نکن.این بهترین راهه تازه حرفیم توش نیست پاگشات نکردن شماهم پاگشا نکنین شامش بد بود یه شام بدبزارین براش.اگه حرفیم پیش بیاد برمیگردی میگی من فکر کردم رسمتون این بود چون امدم خونتون اینجوری کردین.من برام هرکاری نمیکردن من انجام میدادم که زشت نشه اخرشم سوارم شدن پیاده ام نمیشن🤷🤷🤷

سلام گلم.ببین اول کاری اگه قرار باشه براهمه چی بهم بریزی نمیتونی زندگی کنی.بنظر من هرکاری برات کردن ...

چقدد خوب درست میگین،باید همینجوری باشم من خودم ب شخصه زیاد درگیر این موضوع ک شام چی باشه و اینا نیستم اما بالاخره من تازه عقد کرده بودم برا اولین بار ادم باید جلو عروسش ی غذا خوب بذاره بعدش هرچی خاست ادم دولقمه کنارهم میخورن میگم من فقط ازجنبه احترام دارم نگا میکنم ک دلخور شدن طبیعیه یا نباید حساسیت ب خرج بدم برا باره اول

چیزی نگفته،بنظرتون ب همسرم چیزی بگم ک چرا حتی منو هم بزا ی بار مامانش درست حسابی دعوت نکرده؟

اگه حرفی بزنی همسرت هی میره سمت مادرش چون پدرشم فوت کرده خودشو مسئول میدونه در قبال مادرش.با سیاست بکشش کنارخودت نزار زندگیت خراب بشه حالا که متاهل شدی

اگه حرفی بزنی همسرت هی میره سمت مادرش چون پدرشم فوت کرده خودشو مسئول میدونه در قبال مادرش.با سیاست ب ...

منم رو همین حساب چیزی نگفتم اما نمیدونم باید چجوری رفتار کنم اگ بازم شوهرم گف شام مامانم میگه بمون بمونم یا ن

من اگر شوهرم خودش خوب بود سعی میکردم زیاد به این مسائل دقت نکنم و رد شم 

شوهرم خوبه دوسم داره بشدت درسته ی سری مشکلات داره اما همیشه هوامو داشته و پشتم بوده