من دوماهه عقد کردم،مادرشوهرم پاگشام نکرده تا الان تا همین ده روز پیشم حتی خونشون شام نبودم تااینکه شبش باشوهرم رفته بودیم خونش ب شوهرم اصرار کرد ک من بمونم براشام،برا شامم ناگت اماده مرغ با برنج درست کرده بود،میخام بدونم شما بودین ناراحت میشدین ک برا ی بارم درست حسابی برا شام شمارو دعوت نکرده؟مادرشوهرم تنها زندگی میکنه پدرشوهرم فوت شدن
سلام گلم.ببین اول کاری اگه قرار باشه براهمه چی بهم بریزی نمیتونی زندگی کنی.بنظر من هرکاری برات کردن توام بکن اگه نکردن نکن.این بهترین راهه تازه حرفیم توش نیست پاگشات نکردن شماهم پاگشا نکنین شامش بد بود یه شام بدبزارین براش.اگه حرفیم پیش بیاد برمیگردی میگی من فکر کردم رسمتون این بود چون امدم خونتون اینجوری کردین.من برام هرکاری نمیکردن من انجام میدادم که زشت نشه اخرشم سوارم شدن پیاده ام نمیشن🤷🤷🤷
سلام گلم.ببین اول کاری اگه قرار باشه براهمه چی بهم بریزی نمیتونی زندگی کنی.بنظر من هرکاری برات کردن ...
چقدد خوب درست میگین،باید همینجوری باشم من خودم ب شخصه زیاد درگیر این موضوع ک شام چی باشه و اینا نیستم اما بالاخره من تازه عقد کرده بودم برا اولین بار ادم باید جلو عروسش ی غذا خوب بذاره بعدش هرچی خاست ادم دولقمه کنارهم میخورن میگم من فقط ازجنبه احترام دارم نگا میکنم ک دلخور شدن طبیعیه یا نباید حساسیت ب خرج بدم برا باره اول
شاید منبع درآمدی ندارند. سخت نگیر. من بودم خودم ناراحت نمیشدم ولی اینجور مواقع بقیه که هی میان حرف در میارن باعث میشن اگه آدم براش مهمم نبوده یهویی مهم بشه