2777
2789

من با مادرشوهرم تو یه ساختمون زندگی می‌کنیم ، اونا طبقه پایین و ما بالا ...امشب همگی  رفته بودیم مهمونی ساختمان خالی بود ، وقتی اومدم خونه دیدم خونمون حساااابی بوی عنبر نسا میده و کلا دود گرفته خونه را   اول فکر کردیم از بیرون بو اومده خونه ولی اصلا بیرون بو نمیومد حتی طبقه پایین خونه مادر شوهرم بو نمیومد فقط خونه ما به شدت دود گرفته بود...کلید در حیاط را برادر شوهر و خواهر شوهرم دارن که با ما خوب نیستن...بنظرتون امکان داره وقتی خونه نبودیم اومده باشن دعا جادوگری کرده باشن؟؟؟؟اگه آره چیکار کنم خنثی بشه؟؟ اصلا عنبر نسا تو سحر و جادو تاثیر داره؟

وزن اولیه ۸۳  وزن فعلی ۶۷/۴۰۰  هدف اول ۶۶   هدف دوم ۶۴  هدف نهایی ۶۲  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه جوابی گرفتین لایک کنید.. منم بدونم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
اگ‌چیزی دود کرده باشن دعا و اینا باید بوی کاغذ سوخته و اسفند اینا بیاد .نه عنبر نسا ک😁😁

خب میگم شاید عنبر نسا دود کردن که بوی اونا معلوم نشه برای رد گم کنی 

خب میگم شاید عنبر نسا دود کردن که بوی اونا معلوم نشه برای رد گم کنی 

دقت کن ب لوازم خونه ت ببین چیزی جا بجا نشده 

گازت تمیز ؟ 

سرویس بهداشتی ؟ 

اتاق خابت همه چی اوکیه ؟ 

یه وارسی بکن . دوده ی اسفند یا خاکستر جایی نمیبنی 

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️
دقت کن ب لوازم خونه ت ببین چیزی جا بجا نشده  گازت تمیز ؟  سرویس بهداشتی ؟  اتاق ...

نه اثری نیست ...خیلی کار بلد بوده 

اولین کار صدقه بده .  قرآن بخون . و خودت هم برای خونه ات همیشه اسفند دود کن. سرکه سفید هم گوشه های خونت آبپاشی کن

من از نسل زنهای تکراری نیستم من همان نسل تافته ی جدا بافته ام♥️♠️♦️♣️
اولین کار صدقه بده .  قرآن بخون . و خودت هم برای خونه ات همیشه اسفند دود کن. سرکه سفید هم گوشه ...

چشم گلم ممنون از راهنماییت