2777
2789
عنوان

مهمونی بودم وقتی اومدم خونه 😱😱😥😰

| مشاهده متن کامل بحث + 1284 بازدید | 25 پست
چرا کلید خونت دست کسی باید باشه؟

کلید خونم ندارن کلید در حیاط دارن چون با مادر شوهرم زندگی می‌کنیم...میگم شاید ساختمان خالی بوده در حیاط باز کردن برای در ورودی کلید ساز اوردن

وزن اولیه ۸۳  وزن فعلی ۶۷/۴۰۰  هدف اول ۶۶   هدف دوم ۶۴  هدف نهایی ۶۲  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم گلم ممنون از راهنماییت 

خواهش گلم. ولی همین الان صدقه جدا بزار یا اگر آپ داری توی قسمت نیکوکاری هم میتونی چند تومان صدقه بزاری. من اکثرا این کار رو میکنم و چنتا شماره حساب نیازمند توی گوشیم دارم

من از نسل زنهای تکراری نیستم من همان نسل تافته ی جدا بافته ام♥️♠️♦️♣️
من که اعتقاد ندارم ولی امکان داره برو از ملا بپرس ببین چی میگه 

ملا از کجا گیر بیارم ؟؟؟

حرفاشون درسته؟؟

خواهش گلم. ولی همین الان صدقه جدا بزار یا اگر آپ داری توی قسمت نیکوکاری هم میتونی چند تومان صدقه بزا ...

از راهنماییت سپاسگذارم گلم 

اخوند منظورمه حداقل حالیشون باید باشه چجوری باطل کنید اگه چیزی بوده 

اهان متوجه شدم 

راست میگی باید همین کار را بکنم 

بخدا حالم دگرگونه   

ملا از کجا گیر بیارم ؟؟؟ حرفاشون درسته؟؟

جان من دور ملا نرو. وگرنه بدتر میشه. برو همون  قرآن  چهار قل بخون و آیت الکرسی.‌و اسفند همین الان برای برکت و چشم توی خونه دود کن . نیاز نیست که زیاد دود کنه .فقط ملایم دود اسفند با بسم الله دود کن همین. سرکه سفید هم خودش باطل کننده ست .چه نیاز به ملا هست که بخواد چنتا حرف بگه و تو بترسی و الکی الکی طلسم وارد زندگیت میکنه

من از نسل زنهای تکراری نیستم من همان نسل تافته ی جدا بافته ام♥️♠️♦️♣️
جان من دور ملا نرو. وگرنه بدتر میشه. برو همون  قرآن  چهار قل بخون و آیت الکرسی.‌و اسفند هم ...

حرفت حقه گلم 

خودمم دودل بودم و میترسیدم اینکار را انجام بدم.

چشم ممنونم از راهنمایی مفیدت   

روی یقه یکی از پیرهن های همسرت که زیاد میپوشه کمی اندازه دو سه قطره جیش بزن هرچی باشه باطل باطل میشه پیش دعانویس اینا هم اصلا نرو آویشن رو هم حتما تو خونه ات دود کن به کسی از خانواده شوهرت هم درباره اینجور چیزا حرف نزن