2777
2789

البته ۲ تا پسر دیگه هم داره اما همش به ما میگه 🤔

منم نمیگم هوای مامانشو نداشته باشه 

اما چجوری بگم به مبلغ مشخصی رو ماهیانه اختصاص بده بهش که ناراحت نشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رک بگو 

تمام 

بگو مادرجون راحتره 

هرچی بخواد خودش میخره 

اینجوری شاید روش نشه به تو بگه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

مطمین باش به اون دوتا هم لیست میده ولی از شما مخفی می‌کنه مادر بزرگ من همینجوره هم نقد میگیره هم لیست میده به دختراش و پسراش جالبه پشت همه هم میگه هیچ کی غیر تو کمکم نمیکنه🤦

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘

خیلی رُک بهش بگو ...اونای که تعارف میکنن عاقبت پشیمون میشن...توهم مثل بقیه عروسا باش سعی نکن با کم کردن سفره خودت بخوای عروس خوبه باشی ...این کار عاقبت نداره

پـــــیش از آنکه دستهای درخت به نــــور برسد...پاهایش تاریکی را تجــربه کرده.گاهی برای رسیــدن به نــــور باید از تاریــکی گُـــذشت...
🤣😂😂😂وای

😁اینا ی جنس خرابین دو ندارن 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘
وقتی همسرتون راضی هست و برای شما و خانواده شما کم نمیزاره به نظرم نگی بهتره بالاخره خودشون میدونن.

والا تو این دوره زمونه هر کار کنی باز کم میاری چه برسه به این که خرج های یهویی یه نفر دیگه که هیچ مراعاتی نداره رو هم بدی

مادرشوهر من هرچی  واسش بخری باید حتما پولش بده ؛خودش اگه یه وقت چیزی بخره واسه ما تمام و کمال ح ...

مادر شوهر منم اینجوری هست میگه حساب حساب کاکا برادر

ای حال نا معلوم آروم باش آروم
مادرشوهر من هرچی  واسش بخری باید حتما پولش بده ؛خودش اگه یه وقت چیزی بخره واسه ما تمام و کمال ح ...

خوشا به سعادتت

مادر شوهر من که انگار اصلا تو نخ گرونی های الان نیست انگار داره تو ۲۰ سال پیش زندگی میکنه

والا تو این دوره زمونه هر کار کنی باز کم میاری چه برسه به این که خرج های یهویی یه نفر دیگه که هیچ مر ...

به نظرم پولی که برای پدرو مادر خرج میشه ۱۰ برابر خیر و برکتش تو زندگی خودمون سرازیر میشه.

مطمین باش به اون دوتا هم لیست میده ولی از شما مخفی می‌کنه مادر بزرگ من همینجوره هم نقد میگیره هم لیس ...

میدونم که اونای دیگه در ماه هرچی خودشون بخوان کمک میکنن اما فکر میکنه چون شوهر من درآمدش از اونای دیگه بیشتره باید بریز بپاشارو از ما بخواد

نمیشه که...

بالاخره هرکسی برای زندگی و آیندش برنامه ریزی داره ما هم نیاز داریم پس انداز کنیم اما با این شرایط کل حقوقمون خرج میشه