2777
2789

دو تا داماد داریم یکیشون چند وقت پیش خونه ای خرید نزدیک صد میلیون پول بخشیدیم بهش یا بهتره بگم هدیه دادیم بهش تا خونه ای خریده حالا میخواد ماشینش رو عوض کنه پول نیاز داره اما ما کشاورزیم کل درآمدمون درو محصولمونه امسال هم فقط گندم کاشتیم تازه دروش کردیم حالا باز اینا پول میخوان پول هم که گرفتن اصلا دیگه بهمون نمیدن تا حالا چند بار کمکشون کردیم پس ندادن حالا اون یکی دامادمون هم میخواد ماشینی بخره اون یکی خواهرم هم زنگ زده میگه ممکنه به پول گندمتون نیاز داشته باشیم کاری باهاش نکنید اعصابم خورد میشه درسته ندارن ولی دلیل نمیشه که هی هر دفعه به ما رو بندازن والا من دوست دارم دندون هامو ارتودنسی کنم دوست دارم اتاقمو رنگ کنم کمدی بخرم اما اصلا نمیشه سریع اونا سوار زندگی ما میشن

خونه صدملیونی مگه داریم؟

ما می خواستیم دنیا رو عوض کنیم دنیا ما رو عوض کرد 🖤🖤یک عدد خسته از همه چیز🖤یک آدم تلخ 🖤 خواهشا تو خصوصی نیاید دلیل حالم رو بپرسید دوست ندارم توضیحی راجبش بدم.اولن کع این جا یه سایت عمومیه وقتی نظرتو بیان میکنی جنبه شنیدن نظر مخالف رو هم داشته باش دوما نقد یه نظر با عدم بی احترامی به اون نظر خیلی فرق داره پس اول تعریف دموکراسی رو بفهمید چهار تا کتاب راجبش بخونید بعد بیاید اینجا جبهه بگیرید دموکراسی یعنی من نظر مخالفمو میگم تو هم باید متقابل بع نظر مخالف من احترام بزاری بشنویش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم به پدرت بگو به فکرخودش باشه پس انداز کنه الکی بگه پولو خرج کردم یا بدهی داشتم به کسی دادم دیگه به اونا پول ندید مطمئن باش فردا که شماپول لازم باشید هیچ نگاهتون هم نمیکنن به فکرخودتون باشید نردبان ترقی بقیه نباشید خودتون هم آینده دارید کمک هم حدی داره والا

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.
این دفعه گفتیم بهشون نه ولی خودم غصه میخورم براشون ولی نمیشه هر دفعه دوست دارم خودم کمکشون کنم خودمم ...

برادر نداری؟

خدارو شکر که لایق دوباره ی مادر شدن شدم😍سلامتی تو راهی مهمتر از جنسیتش بود.💞ولی اینکه خدا هوایم رو داشت هم دخترمو بهم داد هم اکنون پسرمو💞همسرم میشنیه کنار م و میگه میخام پیراهن دکمه دار تنش کنم آستینهاشو بالا بزنم 😍😍غرطیش کنم😃😃خدایا شکرت که همسرم پسر دار شد😍عاشق ذوق تو چشم هاش وقتی از پسرمون حرف میزنه😍😍ولی مدام تاکید میکنه صد تا بچه بیاری هبچکس برام دخترم نمیشه💞برام دعا کنید این دوران بسلامت رد بشه💞😍