2777
2789

چند روز پیش زایمان کردم یکشب بیمارستان بودم مادرش اومد پیشم روزم خواهرم بود بعدش اومدم خونه مامانم ،میومدن سر میزدن با دست خالی هی تعارف که چی میخوری برات بیاریم خودشون عقلشون نمیرسید یه چیزی دست بگیرن بیارن هی میگفتن اینجا مادرتو اذیت میکنی بیا بریم خونه ما،منم گفتم لابد راس میگن اینا هیچی نمیارن میخوان من برم خونه شون از خودمو بچه م اونجا مراقبت کنن صبحش گفتم بعدازظهر برمیگردم وقتی رفتم دیدم هیشکی خونه نیس فقط خواهرشوهرم که برداشته یه قابلمه اشکنه بار گذاشته نه کسی بود برا پسرم اسپندی دود کنه نه مرغی جلو پا پسرم سر ببرن هیچ هیچ رفته بودن خونه خاله شون خیلی دلم گرفت و قهر کردم رفتم خونه خودم ازون روز اونا از من رو برمیگردونن شوهرمم پر کردن حقو میده به اونا اصلا نمیاد سمت منو بچه م بگه زایمان کرده محبت میخواد یا ده دقیقه بچه رو بگیرم ،فقط برا درد دل اینجا گفتم یکم آروم شم

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا عجب انتظاراتی داری اگه میخوای در آرامش باشی توقع نداشته باش

عزیزم آدمی که زایمان کرده دست خودش نیست نمیدونم تجربه کردی یانه ولی حساس میشه بعدم چرا توقع نداشته باشم تو شهر ما رسمه که حتما خانواده شوهر جلو پای نوه قربونی میکنن ولی اونا حتی خونه نموندن اونم با اصرار خودشون رفتم خونه شون 

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه

عزیزم حق با توئه ولی شاید رفتن خونه خالشون چیزیش شده ک رفتن 

فروش داروهای گیاهی نظیر انواع قرصهای لاغری .چاقی.لزل(گلوتاتیون)سفیدی کل بدن . کرمهای سفیدی صورت وازبین بردن لک وکک ومک . کرمهای جوانساز دست وصورت . ابرسان قوی صورت . قرص هیربست وهیرتامین اصل . اسکرابهای صورت وبدن . انواع ماسک . وخیلیی چیزهای دگه امکان ارسال ب سراسر کشور (خواهرای عزیزم من کلی احترام واستون قائلم پس با طعنه وکنایه ریپلای نکنید )

منم درکت مبکنم چی میگی 

ولی کدوم خانواده شوهری با عروسشون خوب بوده که ما باشیم 

بیخیالشون فدا سر پسرت 

خدا فرشته داده بهت کار شیاطین نداشته باش😂🤭

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵

عزیزم تو حالا تازه زایمان کردی حال روحیت هم خوب نیست و حساسی میدونم و خودم چند وقت پیش این دورانو گذروندم

اما گلم سعی کن رو پا خودت باشی.. نه مادرت نه مادرشوهرت ... هرچه زودتر بری سر زندگیت برای روحیه خودتم بهتره

راستی گلم من یاد گرفتم توی زندگیم از هیچ کس انتظار هیچ چیز نداشته باشم... اینطوری آرامشم بیشتره❤🌺