2777
2789
عنوان

نکات کاربردی زندگی(بخش سلامت مو و پوست)

| مشاهده متن کامل بحث + 1088 بازدید | 102 پست
اسی جان.برای پرپشت شدن ابرو و مژه راهکاری داری؟ ممنونم 🙏🙏🙏🌺🍀🌺

سلام عزیزم

روغن نارگیل برای مزه بدون اینکه ب چشمت بخوره عالیه اگه نارگیل و کرچک رو قاطی کنی بزنی ک عاای تره

برای ابرو روغن فندوق خیلی خوبه

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی الان سرت بو قرمه سبزی میده ؟؟😂😂

نه تخمش بو نداره خداروشکر 🤣🤣

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
ریزش هورمونی چی؟

میخوای ی سرچ بده همین نی نی سایت زیاد تایپیک راجبش هست اگه خیلی ها راضی بودن بذار میترسم بگم بذاری بدتر بشی مدیونت بشم گلم

نمیاد یه چیز سفیدی گذاشتی عکست نیست لینک بده 

لینک بلد نیستم چطوری بذارم

سلام عزیزم روغن نارگیل برای مزه بدون اینکه ب چشمت بخوره عالیه اگه نارگیل و کرچک رو قاطی کنی بزنی ک ...

ممنونم گلم.🙏🙏❤️❤️

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
ممنونم گلم.🙏🙏❤️❤️

فدات عزیزم❤

باشه اسی جان من که به هیچ کدوم از عکسا نرسیدم فردا میشه عصر بذاری که انلاین باشم بتونم ببینم

گلم بچه ها میگن باید لینک بذاری

چطوری باید بذارم بلد نیستم

نمیدونم بخدا  سایت مثل اینکه خراب شده  ولی هروقت هرزمان عکس گذاشتی توروخدا منم ثدا بزن ب ...

باشه عزیزم

حتما

سلام عزیزم یه سوال داشتم من پودر نوره به بالاتنه زدم بعدن تونت زدم چربی سوزه طبیعیه..الان بالاتنم لا ...

سلام گلم

فکرکنم بری باشگاه ورزشهای سینه رو انجام بدی سفت میشی سفیده تخم مرغ و سینه مرغ هم هرروز بخور پیاز هم کنار غذات بخور ولی خوردن پیاز رو بینش وقفه بنداز چون سودا رو تو بدن زیاد میکنه مثلا ده روز بخور سه چهار روز نخور

مرسی...عزیزم من سوادم زیاده چکنم

بزن تو نت غذاهای برطرف کننده سودا از بدن برات میاره ی نگاه بنداز ببین چیا باید بخوری یا نخوری