2777
2789
عنوان

نکات کاربردی زندگی(بخش سلامت مو و پوست)

| مشاهده متن کامل بحث + 1088 بازدید | 102 پست

سلام عزیزم مرسی که وقت گذاشتی برا بچه ها تایپ کردی زحمت کشیدی 

منم شنبلیله میزدم برا ریزش و رویش که هورمونی ریخته بود ولی متاسفانه موهامو وز دراورد درحالیکه من اصلا موهام وز نیس فره مامانمم میزد موهاش صافه ولی مال مامانمم ریز مو وز دراورده بود مال تو اینجور نشده ؟؟

بعد یه سوال دیدم درباره روغن زیتون گفتی که شکمت ترک زده بود 

منم ترک دارم ولی مجردم ترکام روی باسنم و یکم بالای رون و پشت زانومه چندتا سوال داشتم گلم 

اول اینکه مارک روغن زیتونت چی بود ؟ بود دار بود یا بی بو ؟

چندبار در روز میزدی ؟

چندماه زدی ؟

بعد اینکه ترکات سفید بود یا صورتی ؟ مال من سفیده 

راستی مال من چندساله گذشته.تو چندوقت بود ترک زده بودی تازه بود یا قدیمی ؟

ببخشید سوالام زیاد شد 🙈 ممنون میشم همشو جواب بدی دوستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم مرسی که وقت گذاشتی برا بچه ها تایپ کردی زحمت کشیدی  منم شنبلیله میزدم برا ریزش و رو ...

سلام گلم

والا من موهام مجعده اگر هم وز دربیاد قاطی اونا میشه متوجه نشدم وزن یا نه

در مورد روغن زیتون مارک اتکا فرابکر گرفتم

هم قدیمی دارم هم جدید برا زایمان ولی ۸۰ درصدشون واقعا خوب شدن پوستم صاف شد اون بیست درصدم باید بازم بزنم

میتونی روغن زیتون و بادوم چ تلخ چ شیرین و نارگیل رو هم قاطی کنی بزنی سه تاش عالیه برا پوست

آب هم زیاد بخور خیلی تو ترمیم پوست موثره روزی دولیوان هم اب خیار بخوری ک محشره البته اگه طبعت سرده تو طول روز چای خرما یا چای هل بخور ک سردی نکنی

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

یعنی ترکی هم داشتی که مال چندسال پیش باشه ؟

چندماه زدی روغن زیتونو ؟ روزی یه بار ؟

ببخشید عزیزم بدنت رو پر مو نکرد ؟ چون مامانم برا صورتش روغن بادوم تلخ میزد پرمو کرد درحالیکه مو نداشت صورتش 

مال من دراین حد ترکاش مال شمام اینجوری بود یا کمتر یابیشتر ؟

بعد مال من ترکام مال سن بلوغ و تپل و لاغر شدن مال ۱۰ سال پیشه ینی درست میشه با روغن زیتون ؟ مال شما ترکات مال چندسال پیش بودن ؟

یعنی ترکی هم داشتی که مال چندسال پیش باشه ؟ چندماه زدی روغن زیتونو ؟ روزی یه بار ؟ ببخشید عزیزم بد ...

اره من برا کنکور میخوندم همش نشسته بودم پای کتاب یهو دیدم وای خدا چقدر چاق شدم روی رونام پر از ترک ناشی از چاقی شده

این ترکا مال سال ۸۵ بود ده سال بعد یعنی سال ۹۵ شروع کردم ب روغن زیتون زدن همش رفت بعد زایمانم زیر شکمم ترک خورد اوناهم دارن میرن

والا من لیزر کردم اگه پرمو هم شد دیگه با لیزر رفت

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
مال من دراین حد ترکاش مال شمام اینجوری بود یا کمتر یابیشتر ؟ بعد مال من ترکام مال سن بلوغ و تپل و ل ...

اره درست میشه روزی ی دونه هم گردو بخور  ۸لیوان آب بخور سبزی و میوه زیاد بخدر اینا خیلی موثرن روغن زیتون هم رو ترکا ماساژ بده

اره درست میشه روزی ی دونه هم گردو بخور  ۸لیوان آب بخور سبزی و میوه زیاد بخدر اینا خیلی موثرن رو ...

اره سبزی و گردو مبخورم ولی اب چرا دروغ بگم خیلی کم میخورم . عزیزم نگفتی کلا چندماه روغن زیتون زدی مرتب ؟ و ابنکه هروز میزدی ؟

وقتی ترکات سفید شده بود بود میزدی یا هنوز قرمز بودن ؟

بعد ببخشید الان ترکات کمرنگ و نازک شدن یا کلا محو شده دیگه ؟

اره سبزی و گردو مبخورم ولی اب چرا دروغ بگم خیلی کم میخورم . عزیزم نگفتی کلا چندماه روغن زیتون زدی مر ...

جوابارو کامل دادم دیگه گلم یبار دیگه بخون متوجه میشی

جوابارو کامل دادم دیگه گلم یبار دیگه بخون متوجه میشی

عزیزدلم مرسی همه ی اونارو خوندم ولی اینو ندیدم گفته باشی ، چندماه کلا روغن زیتون فرابکر اتکا زدی ؟ اینم بگو چندبار در هفته میزدی ؟  و چندساعت روی پوستت میموند ؟ 

سلام عزیزم یه سوال داشتم من پودر نوره به بالاتنه زدم بعدن تونت زدم چربی سوزه طبیعیه..الان بالاتنم لا ...

ببخشید ینی به زیر بغل نوره بزنی باعث کوچیک شدن سی.نه ها میشه ؟؟؟ اگر اینطوریه من اصلا استفاده نکنم چون نمیخوام کوچیک شه دوست دارم بزرگتر سه

عزیزدلم مرسی همه ی اونارو خوندم ولی اینو ندیدم گفته باشی ، چندماه کلا روغن زیتون فرابکر اتکا زدی ؟ ا ...

من هرشب قبل خواب میزدم تا صبح میموند الان هم صبح میزنم هم شب

ترکای زیر شکمم ک مال بارداری رو بود رو دوماهه مداوم شب و صبح میزنم ۷۰ درصدش صاف شده ادامه بدم کلا اونم میره 

روغن زیتون کلاژن سازه خیلی عالیه

ممنون میشم این ۳ تا سوالم جواب بدی 🙈 همشو خدا خیرت بده

ج دادم الان گلم 💋

من هرشب قبل خواب میزدم تا صبح میموند الان هم صبح میزنم هم شب ترکای زیر شکمم ک مال بارداری رو بود رو ...

اها فقط ۲ ماه  خوبهههه  .  اون ترکای قدیمیت که میگی مال سال ۸۵ بود اونارو چندماه زدی گلم که کاملا صاف شدن ؟؟؟؟ بعد الان اونجایی که با روغن زیتون ترکش برطرف شد صافه صافشده مثل پوست عادی ؟؟؟؟؟