2777
2789

قبلش میگفتم بفروشیم برا خرید خونه پول کم داریم 

پول اون جور شد 

الان بریم تو اون خونه من بالاخره بعد یه عمر اتاق دار میشم 

ولی به معنای واقعی هیچی ندارم بزارم توش هیچی 

کمدم که کامل شکسته باید بزارم تو پلاستیک لباسامو  ببرم میز یا فرش و همچین چیزی هم ندارم کلا 

یعنی صفرم 

به مامانم میگم یه النگومو بفروشم لاقل بدم وسایل بخرم 

مامانم میگه قسطی برات میخرم

هم خیلی طول میکشه هم 

ما خیلی بدهکاریم اینجوری خیلی برا بابام سخت میشه من نمیخوام بهشون فشار بیارم 

بهش میگم پولش که جای دیگه نمیره برا خودمه میگه پشیمون میشی دختر باید طلا داشته باشه

الان نظر شما چیه

چند تا النگو داری ؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درست نمیدونم دست مامانمه ولی فک کنم 3 تا یه مشت چیز دیگه هم دارم ولی خیلی نیست

به نظر منم بفروش .تا به بابات فشار میاد .نمیتونی بری سرکار ؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

نه کنکوریم اگر فرهنگیان قبول شم خیلی خوب میشه ولی هنوز کنکور ندادم

انشالله که قبول بشی جانم 😍😍

امیدوارم مچکرم🥺❤️

خواهش عززیزم 😍😍

بفروش اما اول با زبون نرم و مهربونی مامانتو راضی کن 

منم چند سال پیش فرشای خونم دلمو زد طلا فروختم فرش جدید خریدم 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀