2777
2789

دوستان عزیزم

این سری میخوام راجع به کسایی ک کم پشتی مو یا ب نوعی کچلی دارن صحبت کنم..

اگه ریزش موهاتون هورمونی نیست

دونه شمبلیله رو البته پودرشده ش رو بگیرید دوقاشق غذاخوری بردارید آبجوش بریرید روش درشو بذارید ی گوشه ب مدت ۸ساعت بمونه بعد از هشت ساعت ی ترکیب ژله مانند میده ژله رو از صافی رد کنید ‌بمالید کف سرتون مخصوصا جاهای خالی

میگن بذارید دوساعت بمونه بعد بشورید ولی من آخرشب میذارم تا صبح میمونه این از کف سر

ساقه مو رو با ترکیب روغن نارگیل زیتون و بادام ک یکم گرمشون کردین ماساژ بدین ببافین و بخوابین  صبح بشورین البته بعد از اینکه شامپو کردید ی شامپوی گیاهی هم بزنید چند دقیقه بمونه روسر بعد آبکشی کنید

قبل اینکه برید حموم رزماری از عطاری بگیرید بجوشونید بذارید ولرم بشه از صافی رد کنید وقتی موهاتونو کامل شستید آب رزماری رو بریزید رو سرتون و حوله بپوشید بیاید بیرون البته من ریختم تو آب پاش بعد حموم میام اسپری میکنم سشوار میکنم هرکدوم ک راحت تر هستید

نکته:🔪🔪🔪🔪 کسایی ک کف سرشون چربه رزماری اسپری کنن اونایی ک کف سرشون خشکه روغن رزماری بزنن درغیراینصورت بیشتر ریزش مو میگیرید

روزانه قرص هیرویت بعد از صبحانه میل کنید

اونایی ک سفیدی مو دارن روزانه سبوس برنج دم کنن با یکم عسل میل کنن جون سبوس طبعش سرده سبوس برنج موهارو مشکی میکنه..

اگه سرم آرگان هم دارید عالیه اگه بعد شامپو گیاهی و رزماری موهاتون خشک شد از سرم مو برای نرمی و بازشدن گره ها استفاده کنید

من دچار کم مویی بودم با این روش موهای جدید در آوردم ک فعلا ریز هستن

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
اسی چندماهه شنبلیله نیزنی ؟ موهات انقدری پرشده که محسوس باشه و بقیه بگن ؟

ی ماهه

جاهای خالی سرم مو دراورده

اره جدیدا هرکی میبینتم میگه چکارکردی

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برات گذاشتم عزیزم تو تایپیک خودم

الان از ۲۰ اردیبهشت هم بهتر شده ولی الان شنبلیله روسرمه فردا برات میگیرم همینجا میذارم

اسی جان.برای پرپشت شدن ابرو و مژه راهکاری داری؟

ممنونم 🙏🙏🙏🌺🍀🌺

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
برات گذاشتم عزیزم تو تایپیک خودم الان از ۲۰ اردیبهشت هم بهتر شده ولی الان شنبلیله روسرمه فردا برات ...

باشه اسی جان من که به هیچ کدوم از عکسا نرسیدم فردا میشه عصر بذاری که انلاین باشم بتونم ببینم

اسی جان.برای پرپشت شدن ابرو و مژه راهکاری داری؟ ممنونم 🙏🙏🙏🌺🍀🌺

برای ابرو روغن سیاهدانه اصل بگیر بزن به ابروهات پر و مشکی میکنه ولی به مژه من زدم چشام رو خیلی سوزوند دیگه نزدم ولی اگر شما چشمات حساس نیست یبار به مژه هاتم بزن اگر خوب بود ادامه بده

برای ابرو روغن سیاهدانه اصل بگیر بزن به ابروهات پر و مشکی میکنه ولی به مژه من زدم چشام رو خیلی سوزون ...

ممنونم گلم.🙏🙏🙏

موهای ابروهام نازکه یه مقدار بور هستش.

دلم میخواد پر بشع.

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
اسی الان سرت بو قرمه سبزی میده ؟؟😂😂

😂😂😂😂