2777
2789
عنوان

خیلی حس عجیبی بود اما خیلی شیرین بود🥺🙂🎈

| مشاهده متن کامل بحث + 2754 بازدید | 128 پست

ببین اینجور خوابا همیشه راستن من کسایی رو میشناسم که از این خوابا دیدن مطمعن باش این ماه مامان میشی 😍

آدمک اخر دنیاست بخندآدمک مرگ همینجاست بخند                                                 
عزیزم انشالله به حق فاطمه زهرا دامنت سبز بشه منم بعد ده سال انتظار خدا بهم یکی داد اصلا ناامید نشو ...

ممنون گلم چندسال پیش چندبار استفاده کردم دیگه حامله نشدم نرفتم دنبالش باز تا الان این ماه استفاده کردم 

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اینجور خوابا همیشه راستن من کسایی رو میشناسم که از این خوابا دیدن مطمعن باش این ماه مامان میشی ...

الهی خدا از دهنت بشنوه 

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
فوليكول داشتي اين ماه؟ منم اين ماه لترو خوردم

بله داشتم یدونه ۲۱ و یدونه ۱۴

استارتر ناراحت نشد  شما ناراحت میشی  منم تعبیر نکردم   معنی جمله اولم اینه که خواب ...

بله من متوجه جمله ی اولتون و منظورتون شدم ..ناراحت استارتر شدم ..چون یه جورایی زدی تو ذوقش ..  

سومین کاربری...تصمیم گرفتم دیگه حرف نزنم  
ممنون گلم چندسال پیش چندبار استفاده کردم دیگه حامله نشدم نرفتم دنبالش باز تا الان این ماه استفاده کر ...

انشالله این ماه جواب میگیری گلم ولی حداقل چهار ماه باید دارو پشت سرهم استفاده کنی بعد ای یو ای کن اصلاهم کوتاه نیا خسته نشو که وسط راه بیخیال بشی این راه صبرخیلی میخواد

بله من متوجه جمله ی اولتون و منظورتون شدم ..ناراحت استارتر شدم ..چون یه جورایی زدی تو ذوقش ..   ...

میدونم ولی الان بفهمه به این چیزا نیست بهتره تا دوهفته با امید کامل بگذرونه و بعد یهو بفهمه باردار نیست 

این خیلی بدتره 

البته انشاءالله که باردار باشه 🤲

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

وای عزیزم بغضی شدم😢 انشالله به مراد دلت میرسی به حق ام البنین قبل از خواب کسی از ائمه رو هم صدا ز ...

ممنون عزیزم بخدا دلم خیلی شکسته خیلی تنهام خیلی دلم برای شوهرم میسوزه، همه ائمه رو همیشه صدا زدم همیشه قبل خواب حضرت علی رو صدا میزنم یا علی میگم اما دیشب گفتم خدایا میشه یکی بهم بگه تو خوابم ک باردارم یا ن 

خدا کنه همین  جوری بشه منم دعا کن. دلم میخواد منم این حس رو تجربه کنم 😭😭😭

1401خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 1404❤️💍

از ته دل از خدا می‌خوام خدا حاجتت رو بده 

ممنون عزیزم الهی ک حاجت روا بشید🤲🎈

وای باور میکنی موهای تنم سیخ شد با خوابت؟انشالله ک حامله باشی عزیز دلم خوابت ب واقعیت تبدیل بشه

بخدا خودمم تو شوک بودم و هنوزم تو فکرشم اصلا موندم ، کاش ک واقعی باشه

حسم میگه بارداری بسلامتی  به دعای خانمای باردار اعتقاد دارم براب سلامتی پدرم لطفا دعا کن

براش حمد خوندم ان شاءالله که خدا بهشون سلامتی بده عزیزم 

شماهم برای من دعا کنید امیدم ب ناامیدی تبدیل نشه

بگردمم 

ایشالله با خبر خوب میای 😍

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
ان شاءالله که خیره من چندشب قبل خواب دیدم که یه نوزاد دختر هس مادرشم خوابیده بود یه گوشه  ...

ای جانم 🥺🎈