2777
2789
عنوان

خیلی حس عجیبی بود اما خیلی شیرین بود🥺🙂🎈

| مشاهده متن کامل بحث + 2752 بازدید | 128 پست
باز خداروشکر کن میتونی ای وی اف کنی  من رفتم برا ای وی اف هم چقد دارو خوردم نشد هیچ تخمکی نداش ...

الهی بگردم🥺 منم نمیدونم وضعیت برای ای وی اف چطوریه، توکل کن بخدا الهی ب حق حضرت زهرا بی بی دوعالم از ته دل شکستم میگم ک خدا برات معجزه کنه و ب زودی باردار بشی گلم 🤲🌱🎈

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️

ان شاءالله که خیره

من چندشب قبل خواب دیدم که یه نوزاد دختر هس مادرشم خوابیده بود یه گوشه 

میگفتن اون خانم میخواد بچشو بزاره سر راه

نداره خرجی بچه رو بده

من تو خواب رفتم سمت نوزاد 

بغلش کردم و تو دلم میگفتم کلش اینو ما بزرگ کنیم من که حامله ام اینم بیاد پیشمون چی میشه مگه خرج 2تا بچه میدیم

باورتون نمیشه امشب رفتیم بیرون داشتیم بستنی میخوردیم با همسرم که یهو همسرم گفت عه شیرخوارگاه حضرت رقیه

گفتم کجا

گفت اون تابلو زده ببین

دیدم دلم یه جوری شد

و رفتیم جلوتر پیدا کردیم کدوم خیابون

و بسته بود 

همسرم گفت یه روز باهم میایم یه سر بزنیم اینجا

خوشحال شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم درست مشابه این اتفاق برام افتاده که شب گریه کردم و تو دلم با خدا حرف زدم  و گفتم کی منم ب ...

واااای 😭😭😭😭😭😭😭😭 بخدا نمیدونم چی بگم 

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️

راسی دوستان اونا ک حاجت دارن مخصوصا برا نی نی سفره بی بی نورو ...

بزنین گوگل بخونین چون باید ی چیزایی رعایت بشه 

امجام بدین ب نظرم

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
من نوشتم زن؟ سواد داری خواهرم؟

سواد که دارن تونستن نوشته ی شما رو بخونن هرچند متوجه منظورتون نشدن...ولی شما هم یه جورایی خواب ایشون رو تعبیر کردین که به نظرم قشنگ نیس...کاش جملات قشنگتری انتخاب میکردین

سومین کاربری...تصمیم گرفتم دیگه حرف نزنم  

منم مثل تو ۴ سال باردار نمیشدم انقدر دکتر و اینا رفتم خسته شدم بارآخر دکتر گفت اگه نشد باید بری آی یو آی و دیگه طبیعی باردار نمیشی ، اون دوره که قرصام نصف شد یه روز خسته شدم پاشدم همه رو ریختم سطل آشغال گفتم به جهنم دیگه نمیخوام به زور و دکتر هم نرفتم کاملا بیخیال بچه شده بودم که ۳ ماه بعد دیدم حالت تهوع شدید دارم و خیلی بالا میاوردم بی بی چک زدم دیدم مثبته رفتم سونو گفت دوقلو باردارم 

توام بسپار به خدا به وقتش میده 

عزیزم ۷ بسته نمک نذر کن پخششون کن انشاالله بارداری

حتما ممنون عزیزم دعام کنید 

منم مثل تو ۴ سال باردار نمیشدم انقدر دکتر و اینا رفتم خسته شدم بارآخر دکتر گفت اگه نشد باید بری آی ی ...

ای جانم خدا حفظشون کنه ، برام دعا کنید منم خسته ام دیگه 🥺🎈

سواد که دارن تونستن نوشته ی شما رو بخونن هرچند متوجه منظورتون نشدن...ولی شما هم یه جورایی خواب ایشون ...

استارتر ناراحت نشد 

شما ناراحت میشی 

منم تعبیر نکردم  

معنی جمله اولم اینه که خوابی که از فکر زیاد ببینی تعبیر نداره 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

ان شاالله خوابت واقعی بشه وبیای تاپیک بزنی مامان شدم😍

من ۸ساله منتظرم اوایل خواب میدیدم باردارم بعد خواب میدیدم دارم میرم اتاق زایمان وبچمو بدنیا آوردم با تمام جزییات بعد خواب شیر دادن بهشو میدیدم طوری که وقتی بیدار میشدم قشنگ حس میکردم به بچم شیر دادم بعد دیگه خواب بزرگ شدن وراه افتادنشو میدیدم چندوقت پیشم خواب دیدم یکیشون دوسالش شده یکیشون ۸سالشه همه خوابام با جزییات وعین بیداری بودن حداقل تو خواب طعم شیرین مادری رو چشیدم به همونم قانعم دوست دارم هرشب ببینمشون

براهم خوب بخوایم به هم رحم کنیم تا خداهم بهمون رحم کنه این جهان کوه است وفعل ما ندا❤
الهی بگردم🥺 منم نمیدونم وضعیت برای ای وی اف چطوریه، توکل کن بخدا الهی ب حق حضرت زهرا بی بی دوعالم ا ...

ممنون عزیزم انشاءالله دعای خیرت ب خودتم برگرده توام ب زودی زود مادر بشی بچه سالم و صالح 🤲

من همش ۲۳ سالمه و تخمک ندارم و میگن یائسه میشی ب زودی ولی من سپردم ب خدا دلم خیلی شکسته ولی امیدم ب خداست خیلی سخته برم تخمک اهدایی بگیرم من بچه از گوشت و استخوان خودم میخواممم پس من برای چی زن افریده شدم پس اصلا برای چی دنیا اومدم چون ن سرکاری میرم ن هیچی خمش کنج خونه روزای تکراری مادرم نشم پس هدف خلقت من چیبوده 😭

مواظب حرف هایی ک میزنید باشید چون کلماتی که از دهان شما خارج میشود ویترین شعور شماست 😊  برام دعا کنیدب حاجتم برسم محتاجم ب دعا خیلییییییی محتاجم ممنون مهربونا 🙏🧡 من امیدم به خدا و بعد خدا هم ب خداست 💔🥰 خدا جونم هم میدونی هم میتونی 🥲🥺 منتظر معجزه ات هستم 😍