2777
2789
عنوان

خیلی حس عجیبی بود اما خیلی شیرین بود🥺🙂🎈

| مشاهده متن کامل بحث + 2749 بازدید | 128 پست
بعد ی ماه آزمایش ندادین؟

ن دیگه میخوام اگه این ماه باردار نبودم برم پیش دکتر مژگان السادات هاشمی دیگه اون خودش آزمایشو اینا هم برا خودم هم برا شوهرم باز بنویسه زیر نظر خودش

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
ن دیگه میخوام اگه این ماه باردار نبودم برم پیش دکتر مژگان السادات هاشمی دیگه اون خودش آزمایشو اینا ه ...

انشالله که این ماه باردار میشی.تاحالا اسم دکترش نشنیدم کجاست تهرانه؟فقط اینبار سفت و سخت بچسب بهش اصلا ناامید نشو میدونم سخت ترین چیز بی بی چک منفیه ولی چاره چیه منم الان سخت پیگیر شدم انشالله این ماه منم جواب بگیرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن دیگه میخوام اگه این ماه باردار نبودم برم پیش دکتر مژگان السادات هاشمی دیگه اون خودش آزمایشو اینا ه ...

بهترین کار همینه پیگیر باش در عین حال بیخیالو بی استرس انشالله جواب میگیری

امید به خدا این ماه باردار باشی و دیگه بری برای چکاپ بارداریت پیشش

خدایا بابت همه چیزهایی که به صلاحم نبودونشد شکرت🙏🙏🙏  حتی اگه گریه کردم😭 حتی اگه غر زدم 😩حتی اگه ازت شاکی شدم😤
بله درد پریود داشتم انگار میخواستم پریود بشم درصورتی ک خیلی مونده بود ب پریودم و حتی الانم یه هفته م ...

همسرت واریکوسل داره؟

خدایا بابت همه چیزهایی که به صلاحم نبودونشد شکرت🙏🙏🙏  حتی اگه گریه کردم😭 حتی اگه غر زدم 😩حتی اگه ازت شاکی شدم😤
انشالله که این ماه باردار میشی.تاحالا اسم دکترش نشنیدم کجاست تهرانه؟فقط اینبار سفت و سخت بچسب بهش اص ...

ان شاءالله ک جواب بگیری عزیزم دعات میکنم، بله تهرانه خیلی دکتر خوبیه خیلیا پیشش جواب گرفتن میگن دستش خیلی سبکه هم برای بچه دار شدن هم زایمان کردن 

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
همسرت واریکوسل داره؟

نه نداره، فقط اسپرمش ضعیفه ۱۲ میلیون بوده

ان شاءالله ک جواب بگیری عزیزم دعات میکنم، بله تهرانه خیلی دکتر خوبیه خیلیا پیشش جواب گرفتن میگن دستش ...

ممنون عزیزم انشالله شمام این ماه جواب میگیری و نیازی به عوض کردن دکتر نیست💖

تی تی گل عزیز ان شاالله تا ده روز دیگه میای همینجا و خبر بارداریتو بهمون میدی ،تو همین تاپیک  ...

پریود شدم عزیزم خدا نمیخواد بهم بچه بده بیا تاپیک جدیدموبخون 😭😭😭💔

پریود شدم عزیزم خدا نمیخواد بهم بچه بده بیا تاپیک جدیدموبخون 😭😭😭💔

😔😔آخی عزیزم خیلی ناراحت شدم 

ولی هیچ وقت  هیچ وقت ناامید نشو که ناامیدی کار شیطان

به خدا همچنان امید داشته باش 

مطمئن باش در بهترین زمانی که صلاحش باشه ،بهت نی نی میده

صلوات محمدی پسند بفرست