2777
2789
عنوان

فرشي ك يه ماهه خريدم سوخت

| مشاهده متن کامل بحث + 1445 بازدید | 88 پست
واقعا خیلی بده ..من خودم تخمه هم رو فرش بخوام بخورم کلا عادت کردم زیرش پارچه دوختم ميندازم..خدایی فر ...

منم همیشه رو فرشی میندازم برای خوردن بچه و...

هر کی میاد میگه چ تمیزه

ولی همش حواسم ب خوردن چای و قهوه و خوراکی هست

یبار قهوه ریخت رو فرش مصیبتی بود الان حواسم خیلی جمع شده

https://s8.uupload.ir/files/6236d782-7866-4373-97b1-979991f110a8_yk9s.jpeg

باااز  خداروشکر طیف زرد داخلشه مشخص نیس فقط اون شونه هاش  حالت سوختگی ک پا یا دست بره روش  مشخص میشه ..نه این اشکال نداره اصلا فک کزدم حالت برجستگی داره سوختگی باز خداروشکر کن 

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره شايد ٥ ٦ جا هي سوخته دستمم سوخت خودم دغالو با دست برداشتم فك كن😩😢

😑 دیگه اجازه نده تو خونت قلیون بکشن چ کاریه.الان ی تخته فرش خداتومن پولشه

کاربری مشترکه ۳ نفره .انقد نگید تاپیکات باهم نمیخونه.اگه ناراحتی التماست نکردم
اي خاهر شوهرم هيچي نگف گف مهمونن 😭

رو دروایسی گیر نکن بگو آبجی لطفا ببرید درستش کنید آخر هفته مهمونی دارم 

خوشبختی یعنی دو قلب در یک بدن ❤️هنوز نمیدونم نی نی دخمله یا پسر ولی میشه برام دعا کنید به سلامتی بدنیا بیارمش ؟🙂🥺
معمولا هرچیزی تازه میخری و خیلی دوستش داری توی چشمه همچین بلاهایی سرش میاد🤕🤕💔

اره من هر وقت چيزي ميخرم ك خوشحال ميشم اين اتفاق ميوفته فرشاي جهيزيمو مث موكت بود چون اول نداشتيم راضي شدم يني ي لك نيوفتاد حالا ببين اينا چطور شد

واي چقدر سخت

من خودم همیشه قلیونامو تا بالکن میکشم اما اونروز من تاازسرکاربیام این دوتا شل مغز گند زده بودن روفرش واااااقعا سخته میفهمم چ حالی داری

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
https://s8.uupload.ir/files/6236d782-7866-4373-97b1-979991f110a8_yk9s.jpeg

با ناخن گیر قسمتهایی که سوخته رو بچین ولی اگه میترسی تو خالی بشه عکسش رو بفرست برا اینا که قالی رفو میکنن ببین میتونن بیان تو خونه برات انجام بدن 

واقعا خیلی بده ..من خودم تخمه هم رو فرش بخوام بخورم کلا عادت کردم زیرش پارچه دوختم ميندازم..خدایی فر ...

اصلا ي معذرت خاهي نكردن حتي ذغالو بر نداشتن من ريپيد افتاده بودم هي ميگفتم فرشام سوخت فرشام سوخت بقران خودم ذغالو برداشتم دستمم سوخ

منم عید پارسال خونمو دادم دست برادرشوعرم رفتیم چندروز مسافرت وقتی برگشتیم خونمو گند برداشته بود بااینکه تازه خونه تکونی کرده بودم  

انقد حرص خوردم جا ادویه ای هامو سوزنده بود هرروز یه گندش رو میشد چندروز بعدش داشتم جارو میکشیم پام رفت رو یه چیز سفت رو فرش دست گذاشتم دیدم چسبه بازش کردم دیدم فرشمو با ذغال سوزنده چسبونده بودنش

خونمو کرده بود خونه مجردی