2777
2789
عنوان

فرشي ك يه ماهه خريدم سوخت

| مشاهده متن کامل بحث + 1445 بازدید | 88 پست

کی انداخت ؟.از همون بی رو دروایسی پولشو بگیر 

بگو ببرید درستش کنید بیارین

خوشبختی یعنی دو قلب در یک بدن ❤️هنوز نمیدونم نی نی دخمله یا پسر ولی میشه برام دعا کنید به سلامتی بدنیا بیارمش ؟🙂🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چيكار كردي 🥺

هیچی از اونجایی ک سوخته بود بریدم فرش اشپزخونش کردم پذیراییمم چون پارکت بود فقط یدونه فرش انداختم وسط واقعا توانشو نداشتیم بخریم هنوز ک هنوزه میبینم اتیش میگیرم بعد ۸سال 

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
بابا بخدا سيني گذاشتم نميدونم چيشد قليون چپ شد

واقعا خیلی بده ..من خودم تخمه هم رو فرش بخوام بخورم کلا عادت کردم زیرش پارچه دوختم ميندازم..خدایی فرش خیلی گرونه اون برادر شوهرت هم‌مگ براش مهمه عمرا برات فرش بخره  

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤
https://s8.uupload.ir/files/6236d782-7866-4373-97b1-979991f110a8_yk9s.jpeg

اینو بدی عییییین روز اول میکنن ناراحت نباش 

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
از همون که قلیون کشید بهش بگو ببرش و با خرج خودش برات رفو کنه 

والا خو گرونع یه استکان که نیس 

بحث پول ملیونیه 

خوشبختی یعنی دو قلب در یک بدن ❤️هنوز نمیدونم نی نی دخمله یا پسر ولی میشه برام دعا کنید به سلامتی بدنیا بیارمش ؟🙂🥺