2777
2789
عنوان

فرشي ك يه ماهه خريدم سوخت

| مشاهده متن کامل بحث + 1445 بازدید | 88 پست
منم همین بلا دوسال پیش سرم اومد فرش نو تازه دوسه ماه بود گرفته بودیم برادرشوهرم اینا اومدن سگ دارن خ ...

باز اون شسته ميشه اين چي ديگ هيچيكارًنميشه كرد اي خدا حاضر بودم بشاشن بالاش ولي نسوزه

اره من هر وقت چيزي ميخرم ك خوشحال ميشم اين اتفاق ميوفته فرشاي جهيزيمو مث موكت بود چون اول نداشتيم را ...

به خدا میفهمم چی میگی شاید بهتره اولش به یه نیازمند کمک کنیم تا اینطوری نشه

باید سیر شیم از گشنگی...❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز اون شسته ميشه اين چي ديگ هيچيكارًنميشه كرد اي خدا حاضر بودم بشاشن بالاش ولي نسوزه

حالا درسته مثل روز اولش نمیشه ولی میتونی بدی تعمیراتی درستش میکنن دوباره می‌بافن اون قسمت رو

باید سیر شیم از گشنگی...❤️‍🩹
نگو ك دلم كبابه ٧٠٠ شانه  ٢٥٥٠ تراكم پنبه اي مارك نگين مشهد خير سرم

فدای سرت.دیگه حالا شده.بزار هروقت تونستی ببر درستش میکنن

عکس کاملشو میدی؟

بنظرت ۷۰۰شونه بهتره یا ۱۲۰۰واینا؟

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸
فدای سرت.دیگه حالا شده.بزار هروقت تونستی ببر درستش میکنن عکس کاملشو میدی؟ بنظرت ۷۰۰شونه بهتره یا ۱ ...

عكس توي سايت نگين مشهد و برات فرستادم عزيزم 

من ك خيلي راضي بودم ازش از نظر تراكمو ايناش خيلي خوب بود مخصوصا چون گل برجستس خيلي شيك و پر تراكم تر ب نظر مياد

https://s8.uupload.ir/files/714a1070-9c37-4f65-bcb4-1b708925020e_d02y.jpeg   اينم عكس خوده فرش ...

آخی چقدم خوب بوده،ولی اشکال ندارد غصش رو نخور دیگه

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸