2777
2789
عنوان

فرشي ك يه ماهه خريدم سوخت

| مشاهده متن کامل بحث + 1445 بازدید | 88 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم جهیزیت نبوده باشه حااااالتو خریدارم بدجور چون من دقیقا دوماه بود ازدواج کرده بودم پسردایی شوهرم اومد خونمون سرهمین قلیون زغال افتاد دست پا چلفتی اومد برداره ی بارم از دستش افتاد قشنگگگگگ ازدوجا حسابی سوخت جهیزیم بود جهیزیهههههه🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

خوب شما ک فرشت نو هست قلیون رو میارن میزارن رو فرش گیرم اصلا نو نباشه جاش رو فرش پذیرایی نیس 

همیشه ی سینی بزرگ باید بزاری ی رو فرشی یا یه پارچه ضخیم بندازی زیر همون سینی دوستم همین کارو میکنه همیشه....

فرش خیلی گرونه 🤮

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤
خيليييي زياد روشو با تيغ برداشتم ولي كل شده 😭

خواستی عکس بزاری ، از اینجا بزار

لینکشو کپی کن بزار اینجا

👈🏻https://uupload.ir/

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
يني بخدا قلبم درد گرفته ي لقمه نتونستم غذا بخورم هي بابا

خب برن باکلن یا حیاط بکشن چ کاریه تو خونه اه.خیلی سوخته؟

کاربری مشترکه ۳ نفره .انقد نگید تاپیکات باهم نمیخونه.اگه ناراحتی التماست نکردم