2777
2789
عنوان

لطفا بگید،خطرناک ترین جمله دنیا چیه?؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6104 بازدید | 208 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خطرناکترین جمله که نه ولی غیر قابل اعتماد ترین ادما اونایین که جون عزیزاشونو قسم میخورن به دروغ 

شایدم خطرناک باشن برای بقیه نمیدونم🤦🤷

یه ازمون مهم دارم خودم کاربریمو بستم 😎 سراپا اگر زرد و پژمرده ایم     ولی دل به  پاییز  نسپرده ایم 😌😌.    «ناصر عبداللهی»

خودت میدونی

نمیدونم

خودت درستش کن

موجودی کافی.نیست

کاش.میمردی

چقدر چاق شدی

😑جمله ای ک.سوم دبستان بودم و برادرم به مادرم گفت(مایه ننگت میشه2سال دیگه) بعد 21سال یادمه هنوز همون فضا همون زمان همون لحن

ومن فقط نگاه کردم ک چیکار کردم ک اینا بهم گفت😑 چ خطایی کردم چ ابرو ریزی کردم من فقط 9 سالم بود 

و.من الان یه مادر محجبه  هستم 

(نمیدونم چرا هرموقع این متن رو می نویسم اشکم بی اختیار میاد  به پهنای صورتم)

بعضی حرفا بد جور ادم رو له میکنن ک بعد چندین سال یادتم.نمیره

شیرازی ام😅

جمله <راز دلتو بگو من رازدار خوبیم> 🙂

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋