2777
2789
عنوان

لطفا بگید،خطرناک ترین جمله دنیا چیه?؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6104 بازدید | 208 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما معلوم زن قوی هستید خدا حاجت روا تون کنه

ممنون گلم ۰فداتون بشم

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

واقعا چرا بعضی ها تمام خوشبختی یه زن رو در ازدواج میبینن؟؟؟ دل سوختن رو کجای دلمون بگذاریم

🙂💔چون فک میکنن زن بدون مرد ضعیفه ولی نمیدونن همین زن می‌تونه کل دنیا رو تغییر بده 

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

دور از جونت عزیزم متاسفانه منم مجبور شدم به ... این حرفو بزنم چون بی نهایت اذیت میکرد بخصوص ماد ...

نه من مامانم به روز بهم گفت... اون زمان دانشجو بودم یه شهر دیگه. خوابگاه خیلی سخت میگرفت و خونواده من به شدت تعصبی بودن. یه شب رفتم خونه دوستم به خوابگاه هم نگفتم. اونا هم زنگ زده بودن به مامانم. مامانم زنگ زد دعوا کردن باهام. و گفت خداکنه بمیری😐

مادر و پدرای خیلی سختگیر ، بهترین دروغگو ها رو تحویل جامعه میدن
نه من مامانم به روز بهم گفت... اون زمان دانشجو بودم یه شهر دیگه. خوابگاه خیلی سخت میگرفت و خونواده م ...

الهی ترسیده از غصه دلش گفته 

من دیدم مادرا هول میکنن یا میترسن برا سلامتی بچشون مثلا بچه زمین خوردگفت ذلیل بشی بمیری. اون از استرس و هول کردنشونه

🤷😔👌🏻چرا زبان بعضیا اینقدر نیش دارع تلخن تلخ

اونایی ک با زبون دیگران رو آزار میدن ن دنیای خوبی دارن ن آخرت خوبی این وعده خداونده🙂

ولی شاید همون حرف باعث شد من اینقدر مصمم باشم برای درس خوندن و به جایی رسیدن 💜