2777
2789
آره درسته من مادرم هجده ساله که فوت کرده، هرموقعه ک مشکلی دارم از مادرم میخوام برام دعا کنه مشکلم حل ...

ینی هروقت به یادشونیم کنارمون هستن؟ خب اخه من همش به یاد یه آشنامون هستم که فوت شده هر ثانیه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی هروقت به یادشونیم کنارمون هستن؟ خب اخه من همش به یاد یه آشنامون هستم که فوت شده هر ثانیه&nb ...

چیزیه ک از اون برنامه فهمیدم، امکان داره هرثانیه ک ب یادشی ببینتت چون دید اونها و شنیداریشون مثل ما نیست همزمان چندین جارو هم میبینن هم میشنون، میتونخ هرثانیه کدب یادشی تورو ببینه همزمان ک تورو میبینه و ب حرفات گوش میده مثلا تو خونشون مادرشو یا حالا یکی از نزدیکان دیگه شم ببینه و حرفاشو گوش کنه، من این اطلاعات ک میگم همه ش از همون برنامه زندگی پس از زندگیه که از تجربه گراش شنیدم

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️
من خواب مردنم رو دیدم قشنگ دیدم تو حموم مردم بعد چند نفر اومدن دنبالم منو برای اون دنیا آماده کردن و ...

مطمئنی خواب دیدی، بنظرم یه تجربه گر باشی، برنامه زندگی پس از زندگی رو دیدی؟

مطمئنی خواب دیدی، بنظرم یه تجربه گر باشی، برنامه زندگی پس از زندگی رو دیدی؟

خوابم یه رویای طولانی و صادقه بود و خیلی جزئیات زیادی داشت ولی خواب بود ،کلا من از طریق خواب میتونم با آینده ارتباط بگیرم  

خوابم یه رویای طولانی و صادقه بود و خیلی جزئیات زیادی داشت ولی خواب بود ،کلا من از طریق خواب میتونم ...

یعنی از این حس ششمی ها هستی؟ هرچند اصلا تاپیکای حس ششمی رو نخوندم ولی فکر کنم مثل شما باشن

یعنی از این حس ششمی ها هستی؟ هرچند اصلا تاپیکای حس ششمی رو نخوندم ولی فکر کنم مثل شما باشن

در مورد حس ششم باید بگم که خیلی مبهم هست و فقط بعضی وقتها برای بعضی اشخاص به دلم می افته که بهشون یه جمله هایی رو بگم ،اونم باید خودم در شرایط روحی و معنوی بالایی باشم 

من شنیدم کنار قبرشون که بری میان پیشت .

ولی در کل از احوالات ما با خبر هستن . و میگن براساس خوب یا بد بودنشون بد ترین آدم ها پنجشنبه اجازه دارن بیان این دنیا . 

مادر خودم ی موضوعی اذیتش میکرد یک صبح رفته بود سر قبر پدرش  گریه کرده بود . ما خبر نداشتیم شبش من خواب پدر بزرگم دیدم که نگران مامانم بود . صبح که تعریف کردم مامانم گفت رفتم سر قبر پدربزرگت درد و دل کردم