2777
2789
اگه برنامه زندگی پس از زندگی رو دیده باشی متوجه میشی ک کاملااااااا متوجه میشن، حتی همین الان ک داریم ...

اره دیدم. خب اخه توو همون برنامه هم میگن مثلا بالاسر جسممون بودیم بعد یهو صحنه عوض شد و رفتیم توو تونل و یا مثلا رفتیم به یه باغ... که همون میشه برزخ. خب وقتی توو این مکان ها هستن دیگه توو دنیای ما نیستن که بخوان هر لحظه که راجع بهشون صحبت میکنیم یا فک میکنیم رو بفهمن نه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دیدم. خب اخه توو همون برنامه هم میگن مثلا بالاسر جسممون بودیم بعد یهو صحنه عوض شد و رفتیم توو تو ...

آره درسته اینم هست، اما خیلی ها هم بودن ک میگفتن فقط کافی بود ی نفر حتی غریبه ک من نمی‌شناسم راجبم حرفی بزنه من کاملا ذهنشو میخوندمو و حرفاشو راجب خودم می‌شنیدم

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️
بنی توو برزخ حضور دارن ولی همه چی که مربوط بهشون میشه توو این دنیا رو میفهمن؟

برزخ که نه ولی من تا برام مشکلی پیش بیاد تا التماسش میکنم دعام کنه حل میشه حس میکنم همیشه پیشمونه یجورایی انگار کل زندگیمونو دارن میبینن یادمه بعد فوتش داداشم اینا میخواستن ماشین بابامو بفروشن شبش رفته بود تو خواب داداشم که نفروشین اگه منو دوست دارین بزارین یادگاری بمونه

ما خود شکسته ایم چه باشد شکست ما
برزخ که نه ولی من تا برام مشکلی پیش بیاد تا التماسش میکنم دعام کنه حل میشه حس میکنم همیشه پیشمونه یج ...

وای اره منم خیلی موارد مثل اینو شنیدم مثلا توو فامیل کسی قراره فوت شه میان خواب کسی و خبر میدن یا بچه ای قراره بدنیا بیاد میدونن.. 

وای اره منم خیلی موارد مثل اینو شنیدم مثلا توو فامیل کسی قراره فوت شه میان خواب کسی و خبر میدن یا بچ ...

آره چون از اون ور خبر دارن یه جوری بهشون الهام میشه 

جدی؟ با وجود حضور در غیر از دنیا؟  پس من ندیدم اون قسمت رو

اینی که من دیدم یه آقایی بود تصادف کرده بود بعد که خودشو بالاتر از جنازش میدید هر رهگذری ک از اونجا رد میشد و تو ذهنش راجبش حرف میزد ک مثلا میگفتن جوون بوده حیفش فوت کرده یا همچین حرفایی اون کاملا متوجه میشده، اما اینی هم که شما میگین میرفتن تو برزخ دیگه چیزی از این دنیا متوجه نمیشدن هم درسته حرفتون، بنظرم بعد اینکه به خاک سپرده میشن دیگه حرفایی که راجبشون زده میشه رو متوجه بشن

برزخ که نه ولی من تا برام مشکلی پیش بیاد تا التماسش میکنم دعام کنه حل میشه حس میکنم همیشه پیشمونه یج ...

آره درسته من مادرم هجده ساله که فوت کرده، هرموقعه ک مشکلی دارم از مادرم میخوام برام دعا کنه مشکلم حل شده، نمیگم صددرصد مشکلام حل شدن ولی حرفامونو میفهمن و برامون دعا میکنن، میگن کافیه یادشون کنی کنارت ظاهر میشن و پیشت هستن، تو همین برنامه ک میگم ی دختری بود ک از نبودن پدرش خیلی ناراحت بوده و ب خدا گله میکرده ک چرا من پدر ندارم، پدرش هم رفته جای یکی از اقوامشون ک تو کما بوده بهش گفته به دخترم بگو من هرجا ک یادم میکنی کنارت هستم و برات دعا میکنم اما تو منو نمیبینی

آره درسته من مادرم هجده ساله که فوت کرده، هرموقعه ک مشکلی دارم از مادرم میخوام برام دعا کنه مشکلم حل ...

روحشان شاد خیلی سخته درد بدیه 🖤

منم خیلی وابسته بابام بودم وقتی فوت شد دیگه خودمو باخته بود یبار اومد تو خوابم دستمو گرفت گفت نگا کن تو اینجا باشی حالت بد میشه گفتم نه گفت پس گریه نکن وقتی تو اشک می ریزی من اینجا حس بدی دارم پس اگه منو دوست داری گریه نکن هیچ وقت فراموش نمیکنم محاله یادش بیفتم و گریه نکنم ولی زود خودمو جمع و جور میکنم 

روحشان شاد خیلی سخته درد بدیه 🖤 منم خیلی وابسته بابام بودم وقتی فوت شد دیگه خودمو باخته بود یبار ا ...

ممنون عزیزم همچنین روح پدر شماهم شاد باشه و خدا رحمتشون کنه، درسته سخته و اینکه واقعا اذیت میشن از گریه عزیزانشون بهترین یادبود براشون قران خوندن و خیراته گریه کردنمون هیچ دردی رو دعوا نمیکنه براشون

اره بگو

من خواب مردنم رو دیدم قشنگ دیدم تو حموم مردم بعد چند نفر اومدن دنبالم منو برای اون دنیا آماده کردن و بردن رفتم یه جای خوب بعد وقتی به طرف پایین یا کنار نگاه میکردم یا شاید هم به پشت سر دقیق نمیفهمم انگار چند بعدی بود بعد وقتی به اونجا نگاه میکردم مکانی رو می دیدم که جسمم اونجا حضور داشت انگار از  تمام دنیا فقط یه جسمم برام مهم بود و مکانی که جسم حضور داشت رو می دیدم، به نظرم رشته های اتصال جسم و روح هیچوقت کامل قطع نمیشه