2777
2789
عنوان

چشم شور دیگران

| مشاهده متن کامل بحث + 1432 بازدید | 84 پست
عزیزم چشم شور از لحاظ علمی اصلا ثابت شده نیست. به نظرم شماهایی که به چشم شور اعتقاد دارید ادمها رو ...

نخیر عزیزم قدرت چشم اثبات شدس

حتی خداوند در قرآن بارها بهش اشاره کرده 

ما اتفاقا وسایل خاصی نداریم 

هر چی بگم حتی بگم روسری خریدم چنان از دماغم میاد که خدا میدونه 

چرا قبل از ایشون از این چشم‌ها تو زندگیم نبود؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسفند دود میکنم  آخرین چشمی که زد امروز بود پنج میلیون هزینه برداشت  نمیتونم‌کامل بگم می ...

ی پیر زنی با دخترش فامیل ما هست اومدن عروسی بعد من خیلی خوشگل شده بودم و اینا هی میگف وای چ قشنگ شدی وای مژه کاشتی وای چ خوب شدی ۱۰ روز بعد عمل کردم و ب فنا رفتم زلیل بسه هی میگف تو عمل کنی خیلی خوب میشی 

دقیقا من اگر کامل توضیح بدم چیا بمن شده ها تعجب میکنی انقد چشم شور شور  

میدونم چی میگی من دختربزرگم انقدر سفید تپل خوشکل بود انقدر گفتن دخترش خوشکله سفیده باورت میشه دخترم آب رفت بدنش .الانم دختر کوچیکم انقدر میگن الان دخترم خیلی لاغر شده  اینم سفیده ولی خیلی تپل بود الان ببینی از بس میگن بچه ام همش مریض میشه وزن کم میکنه

عزیزم چشم شور از لحاظ علمی اصلا ثابت شده نیست. به نظرم شماهایی که به چشم شور اعتقاد دارید ادمها رو ...

واقعیه من زندگیم خیلی عاشقانه بود اینقدر همه حسرت زندگیمو خوردن وتو چشم گفتن خوشششش به حالت وحسرت شوهرمو خوردن ۱ساله روز خوش،ندیدم وگوه خورده در زندگیم

وای منم یکی از دوستام اومد محل کارم بعد که رفت داشتم کار انجام میدادم یهو خود بخود ضرر دیدم...بار دوم اومد خاستم کیفمو بردارم یهو قفل کیفتم کنده شد...بار سوم که اومد مانتومو اومدم بپوشم پاره شد😂😂😂😂کثافت نمیدونم چی تو من دیده بود همش نظر میزد

منظور دوستان همون فرکانس امواج منفیه ک اصطلاحا میگن چشم طرف شوره

هیچ کس ارزش اعتماد تو رو نداره پس ب احدی دلگرم نشو و اعتماد هم نکن ✌
این حرفها خرافات هر چیز ماورا الطبیعه به قدرت لایزال خدا بستگی داره اونم بر حسب تصادف بوده... 

خود پیامبر فرمودن اکثر کسانی ک تو گور خوابیدن بخاطر چشم زخمه 

هیچ کس ارزش اعتماد تو رو نداره پس ب احدی دلگرم نشو و اعتماد هم نکن ✌