2777
2789
عنوان

چشم شور دیگران

| مشاهده متن کامل بحث + 1432 بازدید | 84 پست
تاپیک منو نگاه کن چشای شور طرف پسر جوونو به گور کرد 

الان حاش چطوره،بنده خدا

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیتونم  چجور کم کنم  انقد وابسته منه  دلش میشکنه

بخاطره خودت مجبوری ...منم دوست صمیمیم بود ولی کم کم گذاشتمش کنار چون زندگیم و دوست دارم

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
چشم شور نداریم منظور همون انرژی منفی هست که طرف برامون ساطع می‌کنه .

داریم خیلی هم داریم از قدیم هست خود امام علی هم گفتن ۱۰۰نفر که فوت میکنن ۹۸تاش از چشم زخم هست یعنی ۲نفر فقط به مرگ طبیعی مردن. روایت. در خود خدا هم گفته من از چشم زخم خبر ندارم خودتون مراقب باشید بااستفاده از آیت الکرسی چهار قل اینا

الان حاش چطوره،بنده خدا

متاسفانه بی وجدانا نبردنش بیمارستان الان سپردم به یکی از فامیلا ببرتش بیمارستان 

اجازه ندادن پدرم ببرتش بیمارستان 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

ی پیر زنی با دخترش فامیل ما هست اومدن عروسی بعد من خیلی خوشگل شده بودم و اینا هی میگف وای چ قشنگ شدی ...

اره میگن هر وقت دیدین کسی قشنگه یا چیزی خریده بگید لاحول و لا….بخدا من همیشه از کسی تعریف کنم حتی دشمنم میزنم به تخته 

میترسم چشمش کنم اخه

عزیزم چشم شور از لحاظ علمی اصلا ثابت شده نیست. به نظرم شماهایی که به چشم شور اعتقاد دارید ادمها رو ...

دقیقا یه جاری هم من دارم هر وقت ما رو میدید هی لباسهاشو گره میزد و و دورو برش فوت میکرد بعد خونه خرید ما رو نگفت گفته بود به خاله شوهرم  چشمم میکنن خونش میگن‌ خیلی شیکه فقط قوم خودش که میگفت چشمشان خوبه بعد حالا استغفرالله خدا شفاش بده همون روز یه شیر داغ کن بزرگ روغن مایع در حال جوش ریخت رو طفلی سوخته داشته سیب سرخ میکرده واسه قیمه 

یعنی ازونا که شکل مومیایی میپیچنشون دیگه مادر شوهرمم پیام داده خوب شد ما رو نگفتی پاهاتو نریز بیرون جلو نامحرم هیچیت نمیشه گناه اینجور میکنه. البته من به اینم اعتقاد ندارم و صرفا بی دقتی کرده...

به کسی که میگید بده و چشمش شوره و حسوده  احترام بذارید و باهاش معاشرت نکنید 

هیچ کس به زور خونه دیگری نمیره . هیچ آدمی هم خوشش نمیاد پشتش اینهمه بد بگن و تو دلشون انقدر ازش متنفر باشن 

چه اصراری به این سبک معاشرت دارید که تو روی طرف یک جور باشید پشت سر انقدر خشمگین و ناراضی 

والله هر آدمی راضی تره بشنوه دیگه خونه ما نیا و دوستت ندارم و خداحافظ تا فکر کنه دوستتونه و در باطن نظرتون اینه و انقدر ازش بدتون میاد

یا خدا

همسایه ما یک زن هیکلی خیلی سالمی بود و خیلی پولدار انقدر زن های دیگه بهش حسادت میکردن همش میگفتن ببین چه هیکلی داره این هیچیش نمیشه انقدر بدنش سالمه بدبخت سرطان گرفت سر یک ماه همش دارو ندارشون رفت هم جونش رفت  خیلی بده چشم بد . 

کدوم سوره?کدوم ایه?

آيه معروف به «إن يكاد» «وَ إن يَكادُ الَّذينَ كَفَروا لَيُزلِقونَكَ بِأبصارِهِم...»(3) كه ترجمه آن چنين است: «نزديك بود كه كافران با نگاه خود تو را هدف قرار دهند، آن گاه كه آيات قران را مى‌شنيدند و مى‌گفتند: او ديوانه است؛ ولى قرآن جز ذكرى براى جهانيان نيست»

امیدوارم‌ کسی شمارو مورد چشم زخم قرار نده خانم

میگن از زیر کفشش بکنی بسوزمونی یا لباسش مثلا ی نخ از رو سریش

خب اين امكانش خيلي كمه ، دسترسي به اينا منظورمه 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹