2777
2789
عنوان

چشم شور دیگران

| مشاهده متن کامل بحث + 1432 بازدید | 84 پست
قبول دارم آفرین بشما اگر واقعا یکی از من به شدت البته بیخودی بدش میاد ترجیحم اینه به من بگه و منم نر ...

اگر حالت بد میشه نیا تو تاپیک 

من از ادمایی مثل تو و امثال شما بدم میاد 

از اینایی هستی خودتو عالم میدونی 

برو و تو تاپیکایی سر بزن که ازت نظر خاستن نه انتقاد 

اصلا به زندگیه من چشم نداره  شما متوجه نشدی من چی میگم  من اصلا نگفتم به زندگیم چشم داره ...

عزیزم همفکریمون رو کردیم دیگه 

طبق فرمایش خودتون که گفتید 

همیشه هم بهم از زندگیه این و اون میگه که چقد شانس دارن اونوقت من شانس ندارم ،مطمعنم از منم همینو‌میگه 

چون حتی ما رستوران میریم تا دو روز میگه خوشبحالت رفتی گشتی من نرفتم

شاید موضع خودتون کامل مشخص،نیست . به هر حال چه به شما چشم داره چه چشم نداره نظر دوستان و من همینها بود 

حالا دوستی میگه اسفند دود کنید و من میگم با نوع حرفها و ذهنیتتون   لزومی به این معاشرت و حرف و حدیث های بعدش نیست 

دیگه همه که قرار نیست عین هم یک حرف رو بزنیم تا خوشایند باشه 

اگر نظرم مفید نبود هم هیچ اشکالی نداره . من خودم جایی این حرف ها باشه کلا به طرف میگم نیاد . شاید یکی دوست داره با این روند معاشرت رو ادامه بده  و بی احترامی هم‌ندونه. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتابش راجب همون انرژی های مثبت میگه هر چی را با عمق دل از کائنات بخوای کائنات بتو میده ولی من هر چیو ...

واای مباااارکه خداروشکر.. پس کتاب خوبیه.. راستش منم یه جاهایی امتحان کردم آدم مثلا پول نداره ولی نیت خرید یه چیزیو میکنه و توکل میکنه بر خدا.. ما پول ماشینمون تو یه شرکت مضاربه ای رفت و سرمایمون نابود شد ولی نیت کردیم بخریم یهویی یه وام هایی با سود کم خدا برامون جور کرد که هر وقت یادش میفتم میگم الهی شکر.. خیلی جاها توکل کردم د خدا جوابمو داد چون امید داشتم به خدا.. حالا ببین مردم تا الان میگفتن باردار نشدی الان میگن چرا ایقد دیر  راسته میگن برا هر چیزی مردم یه حرفی دارن بزنن تو ذوق..خب بگید خداروشکر ازتون کم میشه؟   گلم با این حرفا ناراحت نشو کلا دهن مردمو نمیشه بست.. فقط خداروشکر کن.. خدا خودش بیشتر صلاحتو میدونست تا این مردم.. 

قبول دارم آفرین بشما اگر واقعا یکی از من به شدت البته بیخودی بدش میاد ترجیحم اینه به من بگه و منم نر ...

عزیزم خیلی قشنگ و به جا گفتی 

اتفاقا دیدن این جور طرز فکرها و ذهنیت ها خوبه 

میدونی چرا ؟ چون باطن بعضی آدمها رو اینجا میبینی و میفهمی .

تو اجتماع به عنوان میزبان روی خوش و لبخند صاحبخانه رو میبینی ولی اینجا روی دیگه سکه و حرفهای پشت سر و دلخوری هاو  ناراحتی ها رو هم میبینی  . ادم‌متوجه میشه هزاران جور معاشرت وجود داره و همه یک رو و صادق از ملاقات مثلا فلان مهمان که در حضور ما دوستش دارن خوشحال نمیشن و چقدر حاشیه های مختلف وجود داره . 

دونستن این حرفها و رفتارها برای من و شما بد نیست اتفاقا 💓💕💞 

عزیزم خیلی قشنگ و به جا گفتی  اتفاقا دیدن این جور طرز فکرها و ذهنیت ها خوبه  میدونی چرا ...

اره چون شما عالم و پروفسورید

عزیزم درس و باید بری دانشگاه و مدرسه بدی 

تاپیک من چیز دیگس 

خواهشا حرف چرت و پرت اینجا ننویس که بگی خیلی خوبی 

خیلی از ما آدما هم از ادمایی مثل شما که مغرور و خودخواه و خودپسندین بدمون میاد 

به تو و امثال تو طرز فکر ما مربوط نیست 

پس جای دیگه این شر و ور ها رو بگو 

@نی_نی_یار_3     @نی_نی_یار_5     @نی_نی_یار_شب   لطفا به فحاشی ...

شما میری تو تاپیک مردم فضولی میکنی و با کلمات گنده گنده بی احترامی میکنی فحاشی نیست ؟؟

هر کاری دوست داری بکن قطعا توام یکی از همون چشم شورا هستی قطعا😀

شما میری تو تاپیک مردم فضولی میکنی و با کلمات گنده گنده بی احترامی میکنی فحاشی نیست ؟؟ هر کاری دوست ...

@نی_نی_یار_3    @نی_نی_یار_5    @نی_نی_یار_شب  

نی نی یار جان اگر احیانا این تاپیک رو دیدید به مزاحمت ها و فحاشی های مکرر این خانم رسیدگی کنید 

تو باکس ریپلای ها مزاحمت ایجاد میکنن و مراجعه میکنم میبینم این مطالب بی محتوا رو تایپ میکنن 

من هم کلام نمیشم . خودتون لطفا  آموزش بدید 

مرسی عزیزم 🌷