۴ سالشه سال دیگه باید بره پیش دبستانی ۲ ..امسال هرکار کردم نرفت پیش ۱ ...بشدت بهم وابسته هست این وابستگی هم منو اذیت میکنه هم خودشو ...چندوقت پیش بردمش..۷ ..۸ ماه پیش بردمش مهد دوروز موندخوب هم بود روز سوم گفت دیگه نمیرم انقد گریه کرد حتی از ماشین هم پیاده نشد...خیلی از نظر مالی یهو فقیر شدیم کنم افسرده شدم دیگه دلم میخواد بذارمش مهد برم آرایشگری چیزی یاد بگیرم هرچی بهش میگم میگه نمیرم
من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻
حتی گفتم تا ۱ ماهی خودمم میرم پیشش روزی یکساعت میبرمش بعد میارمش بعد که عادت کرد دیگه نمیرم اما میگه من نمیام نمیخوام
من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
جذب مهد شدن یه پروسه حدودا دو سه هفته ایه، و اینکه راستش خیلی نباید به نمیرم و نمیخوام بچه ها توجه کرد، بچه من دو هفته طول کشید تا جذب بشه و اولش هیچ جوره راضی نمیشد اما خوب منم کوتاه نیومدم،باید مصمم باشی و براش توضیح بدی این یه بخشی از زندگیه و باید انجام بشه مثلا
جذب مهد شدن یه پروسه حدودا دو سه هفته ایه، و اینکه راستش خیلی نباید به نمیرم و نمیخوام بچه ها توجه ک ...
میگه من از ماشینم پیاده نمیشم ...قبلا بردمش از ماشین هرکار کردم پیاده نشد هرچی توضیح دادم
از کی تاحالا ۴ساله میره پیش۲؟؟؟پسرم پنج سالشه نفرستادم تا سال بعد همون اصلیه رو بره
من گفتم الان میخواد بره پیش ۲؟!
گفتم سال دیگه باید بره پیش ۲
دختر من ۴ سال و نیمه هست ...بعدم چون نیمه اولی هست ۵ سال و نیم باید بره پیش۲ یا همون پیش اصلی
۶ سالگی باید بره اول ابتدایی انشالا
فقیر شدی بزاریش مهد خوب بزارش پیش مادری کسی شاید تونهد اذیتش کردن
خب نمیره من اونموقع بهترین مهد شهر گذاشتمش ...همچی هم براش خریدم ...
اصلا دخترم اجتماعی نیست اصلا اصلا
میگه من از ماشینم پیاده نمیشم ...قبلا بردمش از ماشین هرکار کردم پیاده نشد هرچی توضیح دادم
مدیر و مربی های مهد کمک نمیکنن؟ اونا هم باید شراکت داشته باشن و توی این روند جذب باشن، ازشون مشورت بگیر یا حالا خودشون بیان دم ماشین یا به هر روشی که صلاح میدونن، بهرحال اونا سابقه و تجربه زیادی دارن