2777
2789
عنوان

شوهرم قول داده بود ببنده. چه غلطی کنم ای خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1728 بازدید | 67 پست

همسرت وضع مالی خوبی داره ؟؟ منم دوتا دارم پارسال باردار شدم سقط کردم ولی همسرم میگه من سه الی چهار تا بچه میخام ولی من محل نمیدم

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم خدانخواسته 😍شوهرت خواسته🤗 به هرحال دیگه مراقب باش خدا برات حفظشون کنه و بهت صبر زیادبده چ ...

ببین من چون رحم تنبلی دارم با پریودهای نامنظم. دومی رو نزدیک پریودیم بود. مثلا طبق ماه ه های قبل و حدودی تو اون هفته باید پریود میشدم. خب اصلا فکر نمی‌کردم حامله بسم و خب قبلی رو هم درمان کرده بودم . ۵ ماه از زایمان گذشته بود و پریود نمی‌شدم . یک بار پریود شدم و یک ماه از پریودی گذشته بود. اونقدر گفت نه بابا حامله نمیشی دفعه قبل هم با دارو حامله شدی و از این حرفها. منم خریت کردم گول خوردم. ولی حامله شدم. دومی رو خداییش خوشحال شدم که دیگه دهنش بسته شد اینقدر نگه تو مشکل داشتید و....

اما سومی و چهارمی رو هر چی جلوگیری کردم باز حامله شدم.

اگر معتقد هستید نازایی دائمی هم حرامه

سرمو بکوبم تو دیوار ..ک این حلال حرومیاتون تو همه جا هست!!!!!!!

نه میخوای تااخر عمرش عرروز هرروز یکی بزاد ...تا اعتقادات حلال حرومیتون ی وقت اختلال پیدا نکنه .

❤🥰
سرمو بکوبم تو دیوار ..ک این حلال حرومیاتون تو همه جا هست!!!!!!! نه میخوای تااخر عمرش عرروز هرروز یک ...

😑😑👍🏽👍🏽

خداجون مرسی ک هوامو داری نمیذاری بره چوب لا چرخ بدون به یادتم همیشه همه جا مهم نیست باشه روز یا شب :)
خب بنده خدا تا کِی بزاد کی گفته حرامه؟

عقیم سازی دائمی برای بدن ظاهرا مشکل سازه حالا باز دلایلش هم رو تحقیق نکردم اما مراجع توی رساله هاشون این موضوع رو مطرح کردن ایشون میتونن این مورد رو از مرجعشون بپرسن

عقیم سازی دائمی برای بدن ظاهرا مشکل سازه حالا باز دلایلش هم رو تحقیق نکردم اما مراجع توی رساله هاشون ...

با احترام ب شما ب نظرم بعد از قرآن مرجع هرکسی عقلشه ولاغیر

خداجون مرسی ک هوامو داری نمیذاری بره چوب لا چرخ بدون به یادتم همیشه همه جا مهم نیست باشه روز یا شب :)
پولدارین؟

پول هم باشه واقعا چهارتا بچه کافی نیست این شوهرش عقل نداره یا میخواد اینقدر بچه بیاره تا دور زنش شلوغ کنه خودش بره غلط اضافی کنه نه آدم عاقل بعد ۴ تابچه با این شرایط نمیگه بچه میخوام 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
۴ تا دارم.  سه تا پسر. یه دختر. میگه باز دختر می‌خوام. کلا میخواد لج کنه. میخواد اذیت کنه. بهش ...

مردا بی درکن.شوهر منم بعد دومی قول داد ببنده ولی دروغ گفت دوباره بلافاصله بعد دومی باردارشدم ک البته من سقط کردم متاسفانه.چون تو شرایط بدی بودم.پسرم پنج ماهش بود ک دوباره..و بیماری بدی گرفته بودم

من باردار نمی‌شدم یعنی رحم فوق العاده تنبلی داشتم تو دوران دختری بهم گفتن رحمت نابالغ هستش. زیر ۳۰ س ...

چجوری جلوگیری میکردی دختر قرص میخوردی خب کاندوم و طبیعی مطمئن نیست

خصوصا ک میگی مال شوهرت قویه