2777
2789
عنوان

شوهرم قول داده بود ببنده. چه غلطی کنم ای خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1728 بازدید | 67 پست
اگر معتقد هستید نازایی دائمی هم حرامه

من ۴ بار سزارین شدم. الان کلا بستن لوله ها رو دیگه مجوز نمیدن و اجازه نمیدن زنی لوله هاشو بلنده مگر بارداری پر خطر . بالای ۴۰ سال و همین طور بیشتر از ۳-۴ بار سزارین رو.

واقعا دیگه میترسم حامله بشم. تازه اگه هم میخواستم ببندم دنگ و فنگ داشت دکترم گفت باید بری فلان بیمارستان شهر کمیسیون پزشکی اگههه تایید کردن بعد نامه میدن میذاریم تو پرورنده موقع سز لوله خاتم می‌بندیم. بیمارستانی که گفته بود خیلی ازم دور بود. بعد هم باز تو بیمارستان موقع سز شوهر هم روی اون نامه کمیسیون باید امضا کنه . که گفت نمیکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با احترام ب شما ب نظرم بعد از قرآن مرجع هرکسی عقلشه ولاغیر

افراد معتقد به دین باید به متخصص مراجعه کنن شما در صورتی می تونید از قرآن حکم دینی استخراج کنید که علمش رو داشته باشید علم صرف نحو رجال علوم حدیث و......وقتی مجتهد بشید اونوقت میتونید با نظر خودتون عمل کنید هر کاری متخصص خودش رو میخواد و این رو عقل میپذیره

چجوری جلوگیری میکردی دختر قرص میخوردی خب کاندوم و طبیعی مطمئن نیست خصوصا ک میگی مال شوهرت قویه

قرص میخورم بالا میارم. حالم بد میشه سردرد سرگیجه میگرن تهوع. اصلا میریزم بهم جدای از چاقی زیاد

افراد معتقد به دین باید به متخصص مراجعه کنن شما در صورتی می تونید از قرآن حکم دینی استخراج کنید که ع ...

خودتونم دارید میگید متخصص!

مثلا فلان مرجع موسیقی رو حرام کرده

چرا؟!

عقل شما اینو میپذیره؟

اگه آره من دیگه بحث و حرفی ندارم ریپلای هم لازم نیست😅

خداجون مرسی ک هوامو داری نمیذاری بره چوب لا چرخ بدون به یادتم همیشه همه جا مهم نیست باشه روز یا شب :)
قرص میخورم بالا میارم. حالم بد میشه سردرد سرگیجه میگرن تهوع. اصلا میریزم بهم جدای از چاقی زیاد

عزیزم برو وزشک طب سنتی اصلاح مزاج کن چاقیت ذرست شد ب دکتر بگو ی کاری کنه بتونی قرص بخوری خوب میشی انشالله

خودتونم دارید میگید متخصص! مثلا فلان مرجع موسیقی رو حرام کرده چرا؟! عقل شما اینو میپذیره؟ اگه آر ...

فک میکنی چرا بهمون میگن جهان سومی🤦🏻‍♀️

دنیای من قد شانه های توست همان جا ک من گم می شوم و آرامش مرا پیدا میکند...❤❤
خب یکی از بچه هارو بده دوروز دستش بگو خودش نگه داره، شبا بیدار شه بچه داری کنعه بفهمه تو چقد اذیت می ...

این مدل قرصی که میگی عوارضش کمتره؟

من هر نوع قرص هورمونی میخورم میفتم رو خونریزی حتی قرص شیردهی