2777
2789
عنوان

شوهرم قول داده بود ببنده. چه غلطی کنم ای خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1728 بازدید | 67 پست
۴ تا.  یه دختر. سه تا پسر. میگه باز دختر می‌خوام. خدا آدم رو گیر آدم زبون نفهمممممم نندازه

بسلامتی ۴ تابچه داری بازم بچه میخواد🤧 خب زیربارنبایدمیرفتی تا۴ تاهم واسه اون نیم ساعت کارداره برا تو ی عمرمگه دلش سوخته آخه. 

تو رو خدا هر کی هر طور که دوسداره با دل پاکش برام دعا کنه طلاهام بهم برگردن 😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نزار کاری بکنه تا بالاخره راضی بشه به بستن. مگه بچه عروسکه بیاری باهاش بازی کنی ، بعدم ولش کنی به ا ...

تا کی

احساس میکنم بره غلطی کنه. زن صیغه کنه. 

امروز مثلا اومدم طرفم اصلا حالم بد میشه. بد جوری سرد شدم . خیلی اذیت شدم تو این بارداری خیلی زجر کشیدم. مرد با جنمی هم نیست. زیادی هم حرافه . مغزم رو جوید. اسم بچه میاره می‌خوام خرخرشو بجوم

بسلامتی ۴ تابچه داری بازم بچه میخواد🤧 خب زیربارنبایدمیرفتی تا۴ تاهم واسه اون نیم ساعت کارداره برا ت ...

شاید باورتون نشه من فقط اولی رو میخواستم . من سه باره خدا خواسته حامله شدم 

بسلامتی ۴ تابچه داری بازم بچه میخواد🤧 خب زیربارنبایدمیرفتی تا۴ تاهم واسه اون نیم ساعت کارداره برا ت ...

من باردار نمی‌شدم یعنی رحم فوق العاده تنبلی داشتم تو دوران دختری بهم گفتن رحمت نابالغ هستش. زیر ۳۰ سال دوماه یکبار پریود میشدم. شوهرم خیلی بچه دوسته مثلا خیر سرش. تقریبا یک سال گذشت بچه دار نشدم هول بود رفتم دکتر یه کم دوا درمون . تو آزمایش ها دکتر گفت برا شوهرت خیییلی قویه. قوی تر از دو سه تا مرد حتی. بعد اینا کلا پسر زا هستن. دختر تو فامیل شون کمه. 

تا کی احساس میکنم بره غلطی کنه. زن صیغه کنه.  امروز مثلا اومدم طرفم اصلا حالم بد میشه. بد جور ...

خب یکی از بچه هارو بده دوروز دستش بگو خودش نگه داره، شبا بیدار شه بچه داری کنعه بفهمه تو چقد اذیت میشی.

بگو بلانسبت گاو که نیستم هی بزایم ، ادمم خسته میشم ارامش ندارم ، بعد چجوری تورو هم راضی کنم.🤨

ببین اگه میتونی قرص ضدبارداری خارجی بگیر و یواشکی بخور که اون نفهمه فعلا ،..بعد غذا بخوری کمتر حالت بد میشه.

من از اونا نیستم بگم نیار،ولی ۴تا بچه داری ،خداحفظشون کنه کافیه دیگه

ولی میگم خدانکرده این رو نیاد بهونه کنه که بره سراغ زنه دیگه؟؟؟چون میبینه دیگه،سختیای بچه داری رو

میگم بچه شاید بهونه س

شاید باورتون نشه من فقط اولی رو میخواستم . من سه باره خدا خواسته حامله شدم 

نه عزیزم خدانخواسته 😍شوهرت خواسته🤗 به هرحال دیگه مراقب باش خدا برات حفظشون کنه و بهت صبر زیادبده چون واقعابچه اونم ۴ تااعصاب آهنین میخواد،ان شاالله عاقبت بخیربشن؟چندسالشونه؟

تو رو خدا هر کی هر طور که دوسداره با دل پاکش برام دعا کنه طلاهام بهم برگردن 😭😭😭😭
من باردار نمی‌شدم یعنی رحم فوق العاده تنبلی داشتم تو دوران دختری بهم گفتن رحمت نابالغ هستش. زیر ۳۰ س ...

شما شوهرت چندسالشونه؟