2777
2789
عنوان

شوهرم قول داده بود ببنده. چه غلطی کنم ای خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1728 بازدید | 67 پست
من از اونا نیستم بگم نیار،ولی ۴تا بچه داری ،خداحفظشون کنه کافیه دیگه ولی میگم خدانکرده این رو نیاد ...

قشنگ شوخی شوخی چندبار گفته. کلی هم تو دوران بارداری من دعوامون شد. اون موقع چون حامله بودم جوابمو نمی‌داد. ولی گفت دختر برام نیازی میرم زن میگیرما. نقاط مثبت زیاااد داره اما همه می‌دونن حتی خواهر و پدرش که بی منطقی خاااصی داره. همه عالم هم باهاش مخالف باشن این حرف خودشو میزنه. سر خود هم تا حالا خیلی کار غلط انجام داده. نمونه اش اسم بچه . که بدون مشورت و اطلاع من و بقیه رفت اسم بچه رو محمدتقی گذاشت. ۴۰ روزه به خاطر اونم بحث مونه. 

بچه شب قدر به دنیا اومد. ماه رمضون. ۹ ماه علی صداش زدیم. رفت گذاشت محمدتقی. 

منم علی صداش میکنم. ولی تق داد منو میاد خونه بهش میگه محمدتقی. ای خدا

خب یکی از بچه هارو بده دوروز دستش بگو خودش نگه داره، شبا بیدار شه بچه داری کنعه بفهمه تو چقد اذیت می ...

این کارها رو میکنم. میگه خواب دیدم تو بهشت بودی فرشته ها دورت بودن. چقدر مقامت بالاست و از این حرفها. چپ می‌ره راست میاد اسم دختر میاره. روانیم کرده. روانییییی. میگم از کجا معلوم بعدی دختر بشه. میگه میریم دکتر دختر بشه. 

آخه یه دختر داریم خیییلی خوب و خانم و نجیب و آروم و مظلوم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این مدل قرصی که میگی عوارضش کمتره؟ من هر نوع قرص هورمونی میخورم میفتم رو خونریزی حتی قرص شیردهی

شاید شما مشکل دیگه ای داری،والا قرص اگه منظم خورده بشه تنظیم میکنه پریودیتو

خارجی عوارضش کمتر ه حال تهوع نمیاره

این کارها رو میکنم. میگه خواب دیدم تو بهشت بودی فرشته ها دورت بودن. چقدر مقامت بالاست و از این حرفها ...

خام حرفاش نشو،…اول اخر زحمت بچه گردن مادره.

بگو همینقد ثواب بسه ، توان بزرگ کردن ندارم ، مدیون بچه میشم

بچه ها تازه بعد از ۱۵ سالگی دغدغه شون شروع میشه واسه پدر مادر….اون موقع دیگه شما پیر شدین و حوصلشو ندارین

۳۵

از من کوچیکتری و چهارتا بچه داری . یا خدا 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

مگه نمیگن بهداشت بالای سه بچه رو نامه میده برای بستن لوله خانم؟  الکی میگن؟

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

مگه نمیگن بهداشت بالای سه بچه رو نامه میده برای بستن لوله خانم؟  الکی میگن؟

بهداشت نه . دکترم نامه داد گفت باید بری فلان بیمارستان کمیسیون پزشکی تایید کنه نامه بده ما بذاریم باید پرونده آن موقع بستری تا تو اتاق عمل همراه با سز لوله هاتو هم ببندیم. و خب باز هم رضایت همسر و نهایت میخواد