2777
2789
عنوان

به دادم برسید بچم ۴روزه پی پی نکرده چیکارش کنم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 61 پست
 حیرونم چجوری خودشو نگهداشته.آخه از یه جایی به بعد بی اراده ماهیچه رکتوم باز میشه خودش میاد😑😑 ...

اره دیگه از ترس اینجوری شده فک کن ۴روزه نکرده مونده سفت شده😕

پاییزیم🍁🍁🍁🍂🍂🍂
اره دیگه با جیشش مشکلی نداره راحت میکنه  ولی از پی پی ترسیده  اصلا میوه نمیخوره تنها راه ...

گل محمدی هم عالیه.شیاف گذاشتی پوشکش سریع ببند

همین میوه نخوردن برا یبوست خیلی بده.

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا   بچه من هیچوقت یبوست نداشته ولی تو این چندروز از ترس نکرده و اینجوری شده  خودشو ...

پسرمنم از پوشک گرفتم از پی پی ش میترسه و فقط تو شلوار پیپی میکنه ☹️ همه شلواراشازترس گت دار میگیرم نمیدونم این ترس تاکی ادامه داره 

امروزم تلاشمو میکنم که پی پی کنه اگه موفق نشدم حتما فردا میبرمش دکتر

باشه عزیزم به امید خدا 

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

پسرمنم از پوشک گرفتم از پی پی ش میترسه و فقط تو شلوار پیپی میکنه ☹️ همه شلواراشازترس گت دار میگیرم ن ...

نه این کلا دیگه میترسه بکنه  حتی پوشکش میکنم میگم تو پوشک کارتو بکن بازم نمیکنه

پاییزیم🍁🍁🍁🍂🍂🍂
عزیزم بچه من حالش بد شد بستری شد و اتاق عمل رفت ولی عملش نکردند  تو یه شب یازده بار سونو گرافی ...

منم الان تحت درمانم 

قرار بود عمل کنم که با تشخیص دکتر الان قرص میخورم 

بخاطر همین قرص هام نمیتونم به بچم شیر بدم 

همه یه جوری بد بهم نکاه میکنن که بچه شیرخشکیه 

خسته شدم از قضاوت 

واقعا درد را نمیتونستم تحمل کنم 

دکتر بهم دارو داد گفت دیگه به بچه شیر نده ولی امان از قضاوت ها

منم الان تحت درمانم  قرار بود عمل کنم که با تشخیص دکتر الان قرص میخورم  بخاطر همین قرص ه ...

شیر خشک بهترم هست بیخیال بقیع 

شیر مادر تمام بدنت خالی میکنه دندونات میپوسه موهات میریزه تازه هر جا بخوای بری باید بچه چسبیده باشه بهت 

اما شیر خشم راحت‌تری میدی بزرگترا و میری بازار یا دکتر یا حالا هر جا