2777
2789
عنوان

به دادم برسید بچم ۴روزه پی پی نکرده چیکارش کنم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 61 پست
با یک روغنی اونجاش بمال از پشت  شربت انجیر مخصوص کودکان  خوبم نشد که انشالله میشع ببرش د ...

اخه میگم داره و نمیکنه مثلا بشینه زور بزنه پی پی میکنه ولی ترسش جلوشو میگیره

پاییزیم🍁🍁🍁🍂🍂🍂
وای خدا   بچه من هیچوقت یبوست نداشته ولی تو این چندروز از ترس نکرده و اینجوری شده  خودشو ...

حیرونم چجوری خودشو نگهداشته.آخه از یه جایی به بعد بی اراده ماهیچه رکتوم باز میشه خودش میاد😑😑

بنظرم ترسش باعث یبوستش شده وگرنه خودشو نگهداشته باشه یک ساعت ۲ ساعت.۴روز نمیشه

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط بهش ملین بده میوه و سیب بده نگران و مضطزب نباش نوه خواهرم با اینکارا تا چهار سالگی از ترس نمی‌رف ...

سیب یبوست میاره سیب و موز

گلابی و انجیر و کیوی ملین هستن

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم
ای جونم پسرمنم امبن داستان داشت تا ندت ها میترسید یبوست داشت بهش الو انجیر کزوی .....اینا بده اگه مث ...

مشکل اینجاست اهل خوردن میوه جات و این چیزا نیس 

ولی میتونم براش شیاف بزارم  خیلی حس بدیه  همیشه سروقت پی پی شو میکرد امروز ۴روزه که نکرده  استرسش منو کشت

پاییزیم🍁🍁🍁🍂🍂🍂
یه تیکه صابون کوچیکو بکن توش

صابون اب نزده نو

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

یه کوچولو صابون اب نزده شیاف کن مقعدشم با وازلین چرب کن با گوش پاک کن تو مقعدشم ببر من پسر بزرگم و این کار و میکردم یه وقت میشد ده روز پی پی نمیکرد نگران نباش

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
رایتی سربت انجیر هم بده پی پی میکنه نترس ترسیده من مخصوص پی پی پوشک میبستم بچه پی پی کنه بازم میترسی ...

اره اینم همینطوری شده از دیروز چند بار پوشک کردم گفتم پی پی کن بازم گفت نه ندارم

پاییزیم🍁🍁🍁🍂🍂🍂
بردیش توالت پی پی خودشو دیده؟ ادرار و مدفوعش دیده ترسیده اینا چیه ازش خارج میشه بچه بزرگه.کیوی با ...

اره دیگه با جیشش مشکلی نداره راحت میکنه  ولی از پی پی ترسیده

اصلا میوه نمیخوره تنها راه همون شیافه

پاییزیم🍁🍁🍁🍂🍂🍂
خوب یه دارو میده بهش که اگه خودشو گرفت برای پی پی خودش دیگه نتونم سفت کنه پی پی بیاد 

امروزم تلاشمو میکنم که پی پی کنه اگه موفق نشدم حتما فردا میبرمش دکتر

پاییزیم🍁🍁🍁🍂🍂🍂