2777
2789

سلام من حدود یه ماهه یکی گوشه ی چشمم یکیم کنار های دماغم سفید شده، سفیده اما تو نگاه اول معلوم نیس، من خیلی از یه بیماری نادر میترسم، تو شهر خودم دوبار رفتم دکتر یچیز درست حسابی نگفتن، گفتن نه هست نه نیست یجوری گنگ حرف زدن، بعد من ترسیدم تو نت تحقیق کردم دکتر گلفروشان رو تو تبریز گفته بودن، ی خانوم دکتر مسنه، رفتم تبریز پریروز نگاه کرد گف دخترم این اون بیماری نیس گفتم اگر لازمه با دستگاه نگاه کنید گف چشم ما درماتولوژیه، این اون نیس از خشکیه پوستته ی مرطوب کننده داد، که روش نوشته برای اگزما اینا خوبه، و خشکی پوست، خلاصه اطمینان داد اون نیس، اما از دیروز ک میزنم پمادو هنوز تغییر خاصی ندیدم،یکیم گف تغییرات فصلی و ایناس،و گف شوینده نزن به صورتت، تو طایفه و فامیلا هم اون بیماری نیست ها، اما به هرحال الان بازم ب وسواس افتادم و میترسم میگم نکنه باید با دستگاه نگاه میکرد، نکنه با چشم عادی تشخیص نداده، نکنه دیر بشه و هزار فکر چرت دیگه، خواهش میکنم بخاطر امام صادق اگر تجربه ی مشابه داشتید بگید

چیزی نیست..الکی وسواس گرفتی...خودت داری میگی دیگه، دکتر هم که بهت گفته نیست. 

اعتنا نکن بهش خودش خوب میشه...

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من روانشناسم که این حرفو دارم بهت میزنم، این نوعی ترس و وسواس بیماری هست که شما گرفتی. همین. هیچ چیز خاصیم نیست...پس بهتره اصلا دیگه همچین فکری رو از سرت بیرون کنی و آنقدر تلقین بخودت نکنی. همین. کاری که دکتر گفت رو انجام بده و بعدم بیخیالش شو.بهمین سادگی. درست میشه.

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 
انشالله ک چیزی نباشه شمام دعا کنید

یقینا که نیست ان شاء الله. اعتنایی نکن و دنبالش نرو دیگه...یبار رفتی دکتر همون کاری که گفت انجام بده. همین بس.  

عزیزم من روانشناسم که این حرفو دارم بهت میزنم، این نوعی ترس و وسواس بیماری هست که شما گرفتی. همین. ه ...

ساناز جان خود منم روانشناسی خوندم تو شوک هایی ک تو حین طلاق بهم وارد شد این وسواسم بوجود اومد...،شش ماهه جدا شدم، میدونم خودبیمار انگاری هست یجورایی، اما همچنان ترس میگیره وجودمو

سلام

من هم مدتیه دستهام از سر شانه تا سر انگشتهام

به اندازه یه عدس سفید میشه

البته نمیدونم مال چیه ولی خشکی پوست را درست گفته کف دستهام به شدت خشک شدن

طوری که مرتب پای ظرفشویی دستاهم راخیس میکنم

نه بابا بیماری خاص چیه

این جمله ات برام اشناست

اخه من مدتیه کارشناس فروش این شرکتم ک تبلیغات کرماش همه جا توی اینستا پخشه

یکی دیروز زنگ زد دقیقا حرف تورو میزد

میگفت قبلا یه کرمی از بیرون خریوه متوجه شده بعد چند وقت ک پوستش خشکه این سفیدک سفیدکا روی صورتش افتاده

وقتی دیروز زنگ زد مشکلی نداشت از بین رفته بود

بعد تازه انگار زیادم بوده رو صورتش

کرمایی ک استفاده میکنی رو چک کن

حتماااا یه کرم ابرسان قوی و مناسب برای پوستت بگیر

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

سلام من هم مدتیه دستهام از سر شانه تا سر انگشتهام به اندازه یه عدس سفید میشه البته نمیدونم مال چی ...

کامنت بالامو بخون عزیزمم

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

سلام من هم مدتیه دستهام از سر شانه تا سر انگشتهام به اندازه یه عدس سفید میشه البته نمیدونم مال چی ...

در چه حدیه سفید شدنت؟ کامل سفیده یا چی، برای من انگار یکی دو درجه از پوست عادیم روشنتره، رفتی دکتر؟ 

ساناز جان خود منم روانشناسی خوندم تو شوک هایی ک تو حین طلاق بهم وارد شد این وسواسم بوجود اومد...،شش ...

چه عالی عزیزم...پس خودت آگاهی دیگه...و می‌دونی که تنها راه حلش بی خیال درمانی و بی اعتنایی...تا اوضاع آروم باشه...

اگه دیدی همچنان وسواس داری یه سابلیمینال درمانی راجع به پوست گوش کن از یوتیوب،..بذار کلی تلقینات مثبت به ذهنت وارد بشه و خود بخود بیخیالش میشی همین....سابلیمینالها نتیجه میدن...

نه بابا بیماری خاص چیه این جمله ات برام اشناست اخه من مدتیه کارشناس فروش این شرکتم ک تبلیغات کرماش ...

والا فقط اخیرا شویندمو عوض کرده بودم، وگرنه آبرسانم همون قبلیه هست، اون سفیدای اون خانوم درچه حد بوده نگف؟ 

چه عالی عزیزم...پس خودت آگاهی دیگه...و می‌دونی که تنها راه حلش بی خیال درمانی و بی اعتنایی...تا اوضا ...

با اینی ک گفتی آشنایی ندارم میشه بهم بیشتر کمک کنی؟