نامزدم همیشه زخم هاش رو میکنه و همیشه یه تعداد زخم رو دست و پاهاش هست،وقتی باهاش بحث کردم که این کارو نکنه گفت از کندنشون خیلی لذت میبره و روحش ارضا میشه طوری که میگه آرزو دارم یه زخم بزرگ داشته باشم شب و روز بکنمش، الانم من چند جام زخم شده و خشک شده بهم گفت بکنم براش فیلم بفرستم و وقتی فرستادم گفت لذتش براش با رابطه مساوی بود و گفت کاش بودم خودم میکندم، واقعا گیج شدم بنظرتون ممکنه این کندن زخم ها تبدیل به یه مشکل جدی بشه؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اختلال وسواس کندن پوست (به انگلیسی: Excoriation disorder) یا دِرماتیلومِیْنیا (به انگلیسی: Dermatillomania) یک اختلال روانی است که در آن فرد، بهطور مکرر پوست بدن خود(معمولاً پوست خشک شده روی زخم ها) را میکند و باعث آسیب دیدن پوست خود میشود
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...