2777
2789

نامزدم همیشه زخم هاش رو میکنه و همیشه یه تعداد زخم رو دست و پاهاش هست،وقتی باهاش بحث کردم که این کارو نکنه گفت از کندنشون خیلی لذت میبره و روحش ارضا میشه طوری که میگه آرزو دارم یه زخم بزرگ داشته باشم شب و روز بکنمش، الانم من چند جام زخم شده و خشک شده بهم گفت بکنم براش فیلم بفرستم و وقتی فرستادم گفت لذتش براش با رابطه مساوی بود و گفت کاش بودم خودم میکندم، واقعا گیج شدم بنظرتون ممکنه این کندن زخم ها تبدیل به یه مشکل جدی بشه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم دوست داره

زخمای منم میکنه

میگه حس خوبی بهم میده

پسرمم الان ۳ سالشه اونم میکنه😂😂😂

ولی خدایی هیچوقت ب این فکر نکردم ک شاید مشکلی باشه

چجوری اینقدر مساعلو بزرگ میکنین واس خودتون❗️

خواهر منم همینه ولی ب خودش یا دیگران اسیب نمیزنه فقط هر جا زخم ببینه دوست داره روشو بکنه حتی میگه فلانی روی زخمتو بکنم 

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...

اختلال وسواس کندن پوست (به انگلیسی: Excoriation disorder) یا دِرماتیلومِیْنیا (به انگلیسی: Dermatillomania) یک اختلال روانی است که در آن فرد، به‌طور مکرر پوست بدن خود(معمولاً پوست خشک شده روی زخم ها) را می‌کند و باعث آسیب دیدن پوست خود می‌شود

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

ولی حالا ایشون بیمارن چرا به شما گفتن شماهم کندی فیلم گرفتی 😐😐😐

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻