2777
2789
عزیز دلم مرسی  این هفته راستش فکر نکنم بتونم برم بیمارستان پیش همین دکتر هاشمی اما برای هفته د ...

عزیزم این دکتر توی بیمارستان ویزیت میکنه و زیرمیزی نمیگیره و هزینه بیمارستان هم چون خصوصی نیست خیلی بالا نمیشه. میگن خیلی خوش اخلاق و مومن هم هست.میگن خود پزشک های بقیه الله خیلی قبولش دارن.

حالا من فردا میرم پیشش ان شاءالله، ببینم نوبت دهیش چطوره، به شما هم خبر میدم.

میخای اسم و فامیلتو خصوصی بهم بگو که اگر امکانش بود برات نوبت بگیرم

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
عزیزم این دکتر توی بیمارستان ویزیت میکنه و زیرمیزی نمیگیره و هزینه بیمارستان هم چون خصوصی نیست خیلی ...

قربون دستت عزیزم خصوصی چه جوری اینجا براتون بفرستم طلوع جان بابا این نت من داغون شده وصل نمیشه عزیزم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این دکتر توی بیمارستان ویزیت میکنه و زیرمیزی نمیگیره و هزینه بیمارستان هم چون خصوصی نیست خیلی ...

راستش طلوع جان هرچی تو خصوصی برات میفرستم میگه فقط باید به نی نی یار میتونی بفرستی با کسایی که فالو کردی من شمارو فالو کردم ولی تا شما نپذیرید انگاری نمیشه بهتون تو‌پی وی پیغام داد

راستش طلوع جان هرچی تو خصوصی برات میفرستم میگه فقط باید به نی نی یار میتونی بفرستی با کسایی که فالو ...

اما اشکال نداره من همین جا میگم اسم واقعیمو اسمم ساناز جلالی تو خونه بهم میگن نازلی بخاطر ناز ساناز 

ممنون از لطف بیکرانت طلوع جان ایشالا بشه برات جبران کنم نه البته دکترو بیماری برای چیزای خوب😘😘😘😘

اما اشکال نداره من همین جا میگم اسم واقعیمو اسمم ساناز جلالی تو خونه بهم میگن نازلی بخاطر ناز ساناز& ...

سلام عزیزم خوبی؟

من امروز رفتم صبح پیش آصف جاه، مدارکمو دید و بهم دستور بستری داد. منشیش گفت ۱۸تومن زیرمیزی میشه، ۵۰ تومن هم هزینه بیمارستان.

پیش دکتر هاشمی هم رفتم بقیه الله. پذیرش شدم، گفت ۲ساعت دیگه نوبتت میشه، گفتم برم و برگردم، رفتم، دیگه برنگشتم😑 چون دیگه میدونستم صدتا دکتر دیگه هم برم، باز میرم پیش آصف. برا شما خواستم نوبت بگیرم، گفتن باید معرفی نامه بیاری از دکتر دیگه که شما نیاز به لاپاراسکوپی و ویزیت توسط آنکولوژی داری تا بهش نوبت بدیم

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
سلام عزیزم خوبی؟ من امروز رفتم صبح پیش آصف جاه، مدارکمو دید و بهم دستور بستری داد. منشیش گفت ۱۸تومن ...

سلام عزیزم مرسی قربونت برم 

شما خوبین؟

کی حالا وقت بستری داد بهتون؟

چه سریع 

ایشالا که هر چه زودتر حالتون بهبود پیدا کنه و عملتون سبک باشه و زود خوب شین اما منو در جریان حالتون قرار بدین تو رو خدا

اوکی مرسی از لطفت عزیزم زحمت کشیدی حالا مشکل شد دوتا معرفی نامه از کی بگیرم و از کجا بیارم 🤣🤣🤣

داستانی داریما

اشکال ندارد نهایت میرم پیش یا همین عسگری بیمارستان آرش یا میرم پیش همین برکتی میگم من انتخابم بخاطر بیمه ام محدوده 

در کل خیلی لطف کردی طلوع جون ممنون از لطف بی کرانت عزیزم 😘😘😘😘

سلام عزیزم مرسی قربونت برم  شما خوبین؟ کی حالا وقت بستری داد بهتون؟  چه سریع  ایش ...

ممنون عزیزم.

بهم دستور بستری داد، منشیش گفت عکسشو بفرست واتس آپ تا بهت نوبت عمل بدم. فرستادم براش، هنوز جواب نداده.

من صبح رفتم بیمارستان منو دید. بعدظهر رفتم مطبش برا گرفتن دستور بستری. اصلا یک خر تو خری بود. انقدرررر شلوغ و بی نظم. با منشی و مامای بداخلاق😑😑

ببین شما یه متخصص زنان برو، هرجا که میخای، بهت معرفی نامه بده و توش بنویسه که نیازه با دکتر آنکولوژی لاپارا بشی.

بعد اونو ببر بینارستان بقیه الله، درمانگاه زنان، تا بهت نوبت بدن برا دکتر هاشمی. دکتر فقطم چهارشنبه ها، ۸ تا ۱۲ هست.

بعدم من شنیدم توی بیمارستان آرش دکتر عسگری از اول تا اخرش بالا سر مریض هست و نظارت میکنه و بیشتر کارها رو خودش انجام میده. اینو منشیش گفت.

مطبشم خلوته، یکی دو هفته بعد هم بهت نوبت میدن. 

من پیش دکتر عسگری لاپاراسکوپی کردم. خودش نظارت داره و دکترهای دیگه کارو انجام میدن. بسیار خوب بود.&n ...

به سلامتی عزیزم. سلامت باشی ان شاءالله.

من دیگه با آصف جاه نوبت گرفتم

ممنون عزیزم. بهم دستور بستری داد، منشیش گفت عکسشو بفرست واتس آپ تا بهت نوبت عمل بدم. فرستادم براش، ...

به سلامتی ایشالا که زود زودی بهبودی برات حاصل بشه طلوع جان ممنون از تمام لطفی که بهم کردی عزیزم 😘😘😘

مطب آصف خیلی شلوغ بود هر تو خر بود؟

همه اتفاقا از نظم آصف جاه خیلی تعریف میکنن

حتما پس میرم مطب زنان بهش میگم که بهم نامه بده واسه هاشمی که اون منو معاینه کنه و نظر بده مرسی از راهنماییت عزیزم 

عسگریم حتما میرم وای نمیدونی چقدر حالمو خوب کردی طلوع جان یه دنیا ممنونتم میگم بشه واست جبران کنم عزیزم 

چون واقعا این فیبرومه داره بد جور اذیتم می‌کنه یه سوال دیگه واسه لاپاراسکوپی چند روز بیمارستان میخوابونن؟

من پیش دکتر عسگری لاپاراسکوپی کردم. خودش نظارت داره و دکترهای دیگه کارو انجام میدن. بسیار خوب بود.&n ...

خدارو شکر که حالتون خوب شده خیلیم عالی ایشالا دیگه هیچ مشکلی براتون پیش نیاد و همیشه سلامت باشین 

ببخشید میشه بگین کی عمل کردین عزیزم ؟

میشه بپرسم هزینه عملتون چقدر شد؟

بعد مشکلتون فیبروم بود یا چیز دیگه؟

ببخشید میپرسما

به سلامتی ایشالا که زود زودی بهبودی برات حاصل بشه طلوع جان ممنون از تمام لطفی که بهم کردی عزیزم 😘😘 ...

ممنون گلم. ان شاءالله شما هم همیشه سالم و خوشحال باشی.

آره مطبش افتضاح شلوغ و بی نظم بود. ولی خب دکتر تک تک ویزیت میکرد.

واسه لاپاراسکوپی ۱شب بیمارستانی.

عزیزم یکم بالاتر هم یه خانم اومد و درمورد عملش تو بیمارستان آرش با دکتر عسگری نظر داده، بخون نظرشو.

ان شاءالله بهترین ها برات پیش بیاد.

خدارو شکر که حالتون خوب شده خیلیم عالی ایشالا دیگه هیچ مشکلی براتون پیش نیاد و همیشه سلامت باشین&nbs ...

ممنون گلم انشالا شماهم همیشه سلامت باشین. من پیش دکتر عسگری بیمارستان آرش عمل کردم ۳ سال پیش. فیبروم ۱۱ سانتی داشتم. هزینه ش دولتیه و با بیمه مبلغی نمیشه. 

ممنون گلم. ان شاءالله شما هم همیشه سالم و خوشحال باشی. آره مطبش افتضاح شلوغ و بی نظم بود. ولی خب دک ...

من راستش این سه صفحه رو زیرو رو کردم طلوع جون اما پیدا نکردم عزیزم فقط یکی اومده نوشته که خوب بود عملم با عسگری  

من کامنتای زیادی هم ازش دیدم که میگن دکتره خوبیه و کارشو بلده من راستش بیمه امون به بیمارستان ابن سینام میخوره دیروز چک کردم دیدم اونجام میتونم برم نمیدونم عسگری اونجا عمل می‌کنه یا نه

بعد یه سوال دیگه لاپاراسکوپی بیهوشت میکنن یا سر موضعیه شما از این اطلاع دارین؟

بعد چند روز تو بیمارستان بستری میکنن ؟

اگه اطلاعی دارین ممنون میشم جواب بدین مرسی😘😘😘

ممنون گلم انشالا شماهم همیشه سلامت باشین. من پیش دکتر عسگری بیمارستان آرش عمل کردم ۳ سال پیش. فیبروم ...

خب خدارو شکر که عملتون به خوبی انجام شد 😍😍😘😘

فقط می‌دونی سیما جون می‌دونی قصه من چیه من فیبرومم کوچیکتر از شماست فقط متاسفانه جاش بده ساب موکوزاله۵۰ میلیه بدیش همینه 😞😞