2777
2789

الهی عزیزممم... انشالله که میشه...خیلیا بودن هفته ده قلب جنین تشکیل شده نترس

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هنوز فرصت هست. نگران نباش اصلا. آروم باش. 

انشالله توکل به خدا تشکیل میشه. هنوز دیر نشده. 

دختر خاله ی منم 8 هفته بهش گفتن قلب نداره باید سقط شه، دو هفته بعد رفت سونو شکر خدا قلبش تشکیل شده بود. 

قطعا نظر دکتر خیلی مهمه، ولی خب شنبه که خیلی زوده. بذار از سونوی قبلیت دو هفته بگذره، بعد دوباره برو سونو. 

فقط آروم باش تگ این مدت. 

عزیزم برات صلوات میفرستم ایشالله که هفته بعد قلب تشکیل میشه گلم 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

بله پسر من ساک بود ولی قلب جنین نبود

دمتر گفت روزی دولیوان آب سیب

ودو سیخ قلب گوسفند کبابی

و به کباب شده یا پخته شده بخورم

منم انجام دادم به لطف خدا سه هفته بعد رفتم تشکیل شده بود

واسه سقط عجله نکن، اصلا

من شنیدم تا11-12هفته هم فرصت داره، دورازجون اگه تشکیل نشه خودش میوفته،

از یک متخصص طب سنتی هم مشورت بگیر، اینترنتی هم جوابتو میدن

من از دکتر حسن اکبری ویزیت گرفتم، این توصیه های ایشون بود به من

بزنی اینترنت کلی دکترطب سنتی میاد، ویزیت مجازی همون روز هم جواب میدن، یدونه دکتر خوب انتخاب کن، توکل برخدا

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم