2777
2789

پسرم ۴ سالشه خیلی شیطونه مثلا از دستی یکیو اذیت میکنه بچه خواهرم خوابه میگم ساگت از دستی جیغ میزنه بیدار شه کلا پرخاشگرم هست خیلی زور مبگه هر چی دست بچه خواهرم باشه همونو میخواد با دادو گریه خیلی غر میزنه به هیچی راضی نیست هر جا بریم آخرش بهونه و گریه امروز بردمش پارک یک بچه رو زد البته اگه گشنه باشه یا خوابش بیاد یا گرسنه باشه بیشتر اینطوری میشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به این پیش فعالی نمیگن! بچه پیش فعال همش دوست داره بازی کنه آروم و قرار نداره نه اینکه بچه های دیگه ...

نمیدونم بخدا خیلی غر میزنه همش هرکاری بقیه بکنن باید انجام بده

نمیدونم بخدا خیلی غر میزنه همش هرکاری بقیه بکنن باید انجام بده

تو خانواده تون کسی تو بچگی اینجوری بوده؟ چون ارثی هم میتونه باشه پسرخاله ی من بچگی دقیقا همین بود همش اذیت میکرد لجبازی میکرد با خالم خیلی لذت میبرد از اینکه بقیه رو اذیت کنه خصوصا دخترارو!

تو خانواده تون کسی تو بچگی اینجوری بوده؟ چون ارثی هم میتونه باشه پسرخاله ی من بچگی دقیقا همین بود هم ...

نه من آروم بودم همسرم هممینطور فقط خواهرم شیطون بود اما یادم نمیاد چیکار میکرد هر جا بریم اولش خوبه بعدش بهانه الکی گریه الکی به خصوص اگ خوابش بگیره یا گرسنه بشه

تو خانواده تون کسی تو بچگی اینجوری بوده؟ چون ارثی هم میتونه باشه پسرخاله ی من بچگی دقیقا همین بود هم ...

اگه بهانه گیر شه بقیه رو هم اذیت می‌کنه به بچها کرم میریزه یا میزنه 

بیش فعال ک قطعا نیست.. قبل از اینکه بچه خواهرتون به دنیا بیاد،بچه تون نورچشمی بود؟؟؟ شاید این موضوع ...

اره شش ماه فرق دارن البته الانم هس مامانم خیلی دوسش داره خونه مادرشوهرمم همینجوره به همه زور میگه یا از دستشون چیزی میگیره البته معمولا با جیغ آخه اونجا کوچیکه است 

اره شش ماه فرق دارن البته الانم هس مامانم خیلی دوسش داره خونه مادرشوهرمم همینجوره به همه زور میگه یا ...

رفتاراش کاملا طبیعی..

اون جا ک کوچیک تر و خب حق داره که خودش رو اثبات کنه..

خونه مادرتون هم که یه رقیب سرسخت داره..

یه روز ببرش اسباب بازی فروشی و اول واسه خودش یه چیز بگیر و بعد بگو بیا واسه فلانی(بچه خواهرتون) هدیه بخریم..

چون شما همو دوست دارین و دوست هم هستین..

و چند وقت هم اگه خواهرتون شرایط ش رو داره..همین کار انجام بده..

زیاد ببرش پارک و خونه بازی..هر چی بیشتر با بچه ها باشه،بهتر باهاشون کنار میاد..

گاهی هم واسش داستان بچه ای رو بگو ک با همه دعواش می شد و کم کم دیگه دوستی نداشت و تصمیم گرفت 

دیگه انقدر عصبانی نشه و از اون به بعد همه ی بچه ها دلشون میخواست باهاش بازی کنن..

در کل اصلا نگران نباش..

خیلی طبیعی نسبت به سن ش این رفتار ها