2777
2789
عنوان

چیکار کنم

133 بازدید | 15 پست

بچه ها اگه با شوهرتون مشکل داشته باشین بعد شوهرتون نخواد طلاق بده ولی مهریه روکامل بده شما قبول میکنید؟ من نمیخوام زندگی کنم همش میگه فرصت بده جبران میکنم میگه مهریه میدم طلاق نه حیفه...شماقبول میکنید؟ 

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهریت رو بده دیگه نمیتونی راحت ازش جدا بشی

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

علت جدایت چیع زندگی مشترکت حیفه کاش شوهرم بود سایش بالاسرم بود اونقد سخته تنهای واسم😢😢😢😢

خیانت....تازه فهمیدم خیلی دلم شکسته😭

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
چرانمیشه؟ 

از نظر قانونی اینجوریه دیگه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

از نظر قانونی اینجوریه دیگه

وای چه عجیب! یعنی هرزنی مهریه بگیره بعدشوهرش این حق داره که طلاق نده؟

وای چه عجیب! یعنی هرزنی مهریه بگیره بعدشوهرش این حق داره که طلاق نده؟

بله

بله

خب اون که آره....ولی نخوان زندگی کنن چی آخه! واقعا توکارخودم موندم

بذار به گوه خوری بیفته بعد برگرد سر زندگیت بخدابعدش گلستان نمیشه زندگیت

بعد چی؟ طلاق؟