از صبح یه طرف پستان راستم قسمتی که به طرف داخل قفسه سینه هستش رگاش سفت شدن، از صب 3بار دوش گرفتم و تا تونستم دوشیدم و مرتب هم دخترم خورده ولی رگا نرم نشدن، ینی شیر جمع شده اون قسمت؟ چکار کنم؟؟😢
لای لای نه مامی ژیانم..من وینه ی باخه وانم..به دل چاودیریت ده که م..بخه وه ده ردت له گیانم..ئه ی به رخوله ی شیرینیم..ئاواتی هه مو ژینم..شه وی تاریک نامینی..تیشکی روژ دیته سه ری
اره گلم شیر جمع شده سعی کن زیر دوش اب گرم تخلیه ش کنی
هوررررررررآآآآآآآ بلاخره بعد ۵ سال تونستم خودمو لاغر کنم 🥴😂شدم ۶۵ کیلو باورم نمیشه فقط اراده کردم با کمک رژیم کالری شمارو رقص 🥳 و نهضت همچنان ادامه داره بریم واسه هدف نهایی ۶۰ کیلو💪🏻💪🏻💪🏻
لای لای نه مامی ژیانم..من وینه ی باخه وانم..به دل چاودیریت ده که م..بخه وه ده ردت له گیانم..ئه ی به رخوله ی شیرینیم..ئاواتی هه مو ژینم..شه وی تاریک نامینی..تیشکی روژ دیته سه ری
نه قرمز نیست، درد هم اگه فشار بدم یکم درد داره، فقط هم یه طرفش اینطوریه اون قسمت سمت زیر بغلم طبیعیه نرمه ولی اون طرف انگار چندین شلنگ کنار هم ازش رد شده
عزیزم تمام تلاشتو بکن حتی اگه از دردش گریه ت بگیره زیر دوش انقدر فشاربده تاباز بشه بعدش مرتب شیر بده و بدوش تا دیگه جمع نشه من تو همین مرحله سهل انگاری کردم تا آبسه کرد سینم و واقعا اون دنیامو دیدمو برگشتم به هیچوجه پشت گدش ننداز
مامانا من سینه هام کلا اونجوري شدن هر دوتا سفت شدن ودرد میکنن... بعد از باز شدن بچه ام از شیر اينجوري شده...وقتی میدوشم هم هيچي نمیاد بیرون..میترسم برم دکتر که بگه عمل ميخواد...چیکار کنم؟پیش چه متخصصی باید برم؟
خانمها نوک سینه رو با دقت نگاه کنید اگه نقطه سفید باشه اون مجاری شیر بسته شده.با سوزن استریل شده اون ذره سفید رو در بیارید راهش باز میشه فشار بدید تا مایع آبکی ازش خارج بیشه.اگه دیر تخلیه کنیدهمین اب عفونت میشود و آنتی بیوتیک می خواد.برا من هر چند وقت یکبار اینطور میشم با سوزن استریل حل میشه.دلیلشم اینطور که من برسی کردم بد گرفتن سینه تو سطح شیر خواره.و یا اینکه سر سینه رو مرتب با لثه هاش بکشه .یا سینه درست داخل دهان نوزاد نباشه.مجراهای شیری بسته میشه..