2777
2789
عنوان

بتا 32/46

| مشاهده متن کامل بحث + 1284 بازدید | 53 پست
اصلا بی بی چک نزدم این سری ivf هستم  نمي دونم نشون میده یا نه

نه عزیزم لازم نیست بزنی

۴۸ ساعت بعد ازمایشت حتما تیتربتا باشه

انشالله یه نی نی خوشگل تو دلت لونه کرده و برات میمونه❤️🙏

عضو خاموشِ چند ساله ی نی نی سایت...❤️برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم میکنید؟🙏🌹پسرم دنیام ۲۱تیر پاگذاشت به دنیا😍از اولش عجله داشت زود بیاد آخرم ۸ ماهه دنیا اومد😂♥همیشه میگفتم کی باشه به خط سبز روی کارت واکسنت برسی پسرم.توی دشک کوچولوت گم میشدی😅الان اومدی روی خط نارنجی دورت بگردم تپلی من🧿🪬 امروز ۱۴۰۳/۱/۱۸ برای اولین بار پسرمو میبریم آرایشگاه که خوجل بشه چیزی نمونده ۹ ماهش بشه😍💞امروز۳/۲/۳ آرسام برای اولین بار دست گرفت به مبل و بلندشد.بهت افتخارمیکنم جان من🥰❤️۱۴۰۳/۴/۲۱ پسر تپلی من یکساله شد😍 تیکر تولدبرای ۲ سالگیش رو گذشتم🥹وای خدا بالاخر دوتا دندون خوشگل در اورد😍😂۰۳/۵/    امروز ۱۹ مهر هست‌‌‌‌.پسرم دنیام دوتا دندون دیگه هم بالا در اورد💖.دلش میخواد راه بره ولی هنوز نمیتونه.قراره دو هفته دیگه بریم پیش پدربزرگش انشالله تا اون موقع راه میفته❤️🌿 امروز ۸ آبان پسرم راه میره.همش میخندم و بهش میگم مثل پنگوئن شدی مامان😂دقیقا مثل پنگوئن راه میره‌.خیلی زجر کشیدم بابت شیر و غذاخوردنش‌.آخرم کارمون کشیده شد به دکتر بلع. ولی الان خوبه😘❤️خدایاشکرت. امروز ۱ دی هست.پسرم ۳ تا دندون دیگه درآورده و خیلی بامزه تر شده😂بهش میگم بگو ماما میگه نه نه.میگم بگو بابا میگه نه نه.نمیدونم نه رو کی یادش داده؟😐🚶عوضش هر موقع خرابکاری میکنه میگه ماما😫امروز ۱۰/۲۳.پسرم واکسن ۱۸ ماهگیش رو زد.خیلی گریه کرد ولی خداروشکر پادرد نداره و راه میره.باورم نمیشه ۱ سال و نیم گذشته از اون روزای سخت...روزایی که بیمارستان بستری بودم و نمیدونستم چی قراره بشه بچه ام زنده میمونه یا نه.الهی هزارخداروشکر پادرد نداره و راه میره.باورم نمیشه ۱ سال و نیم گذشته از اون روزای سخت...روزایی که بیمارستان بستری بودم و نمیدونستم چی قراره بشه بچه ام زنده میمونه یا نه.الهی هزار مرتبه شکرت پسرم حالش خوبه.شب آخری که زایشگاه بودم ساعت ۱ شب پیتزا خوردم چون خیلییی دوست دارم😂بچه تکون نخورد و ساعت ۵ صبح سزارین اورژانسی شدم.الان پسرم عاشققق پیتزاهست🙂😂هروقت من ناراحت باشم میاد نگاهم میکنه و میخنده تا من بخندم.همش سعی میکنه ناراحتم نکنه.دیشب گوشواره تو گوشمو کشید خیلی درد اومد بلند گفتم پسر بد.هی میومد منت کشی که اخم نکنم😂😂خدایا من ازت ممنونم که منو لایق دونستی🩵🙏

نه دیگه رفت بالا هر ۴۸ ساعت دوبرابر شد عدد اولش حدود ۲۳ و خورده ای بود به نظرم برای شماهم میره بال ...

روز چند سیکل عددش ۲۳بود برا شما؟

من روز ۲۸سیکلم ۳۲/۴۶ البته ivf كردم من نمی دونم با طبیعی فرق داره یا نه

ماهی کوچولوی من زود بیا که دریای دلم خالیست..🤱🤰👼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم لازم نیست بزنی ۴۸ ساعت بعد ازمایشت حتما تیتربتا باشه انشالله یه نی نی خوشگل تو دلت لونه ک ...

قربونت عزیزم مرسی از دعای قشنگت برام دعا کن مادر شده باشم خیلی سختی کشیدم تو این مسیر... 

فقط بتا با تیتر بتا فرق داره؟ 

قربونت عزیزم مرسی از دعای قشنگت برام دعا کن مادر شده باشم خیلی سختی کشیدم تو این مسیر...  فقط ...

انشالله بتات دو برابر میشه توکل کن برخدا فقط استراحت باش و استرس نداشته باش خودتو سرگرم کن 

تا دو هفته بعدم دکتر نرو سنو واژینال انجام میدن یکمی خطر داره و قلب هم تقریبا دو هفته بعد تشکیل میشه دیگه برو برا تشکیل قلب زودتر نرو استرس میگیری

اره بتا مثلا مینویسه بالای۲۵  عدد نمیگه

ولی تیتر بتا عدد دقیق رو بهت میگه

عضو خاموشِ چند ساله ی نی نی سایت...❤️برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم میکنید؟🙏🌹پسرم دنیام ۲۱تیر پاگذاشت به دنیا😍از اولش عجله داشت زود بیاد آخرم ۸ ماهه دنیا اومد😂♥همیشه میگفتم کی باشه به خط سبز روی کارت واکسنت برسی پسرم.توی دشک کوچولوت گم میشدی😅الان اومدی روی خط نارنجی دورت بگردم تپلی من🧿🪬 امروز ۱۴۰۳/۱/۱۸ برای اولین بار پسرمو میبریم آرایشگاه که خوجل بشه چیزی نمونده ۹ ماهش بشه😍💞امروز۳/۲/۳ آرسام برای اولین بار دست گرفت به مبل و بلندشد.بهت افتخارمیکنم جان من🥰❤️۱۴۰۳/۴/۲۱ پسر تپلی من یکساله شد😍 تیکر تولدبرای ۲ سالگیش رو گذشتم🥹وای خدا بالاخر دوتا دندون خوشگل در اورد😍😂۰۳/۵/    امروز ۱۹ مهر هست‌‌‌‌.پسرم دنیام دوتا دندون دیگه هم بالا در اورد💖.دلش میخواد راه بره ولی هنوز نمیتونه.قراره دو هفته دیگه بریم پیش پدربزرگش انشالله تا اون موقع راه میفته❤️🌿 امروز ۸ آبان پسرم راه میره.همش میخندم و بهش میگم مثل پنگوئن شدی مامان😂دقیقا مثل پنگوئن راه میره‌.خیلی زجر کشیدم بابت شیر و غذاخوردنش‌.آخرم کارمون کشیده شد به دکتر بلع. ولی الان خوبه😘❤️خدایاشکرت. امروز ۱ دی هست.پسرم ۳ تا دندون دیگه درآورده و خیلی بامزه تر شده😂بهش میگم بگو ماما میگه نه نه.میگم بگو بابا میگه نه نه.نمیدونم نه رو کی یادش داده؟😐🚶عوضش هر موقع خرابکاری میکنه میگه ماما😫امروز ۱۰/۲۳.پسرم واکسن ۱۸ ماهگیش رو زد.خیلی گریه کرد ولی خداروشکر پادرد نداره و راه میره.باورم نمیشه ۱ سال و نیم گذشته از اون روزای سخت...روزایی که بیمارستان بستری بودم و نمیدونستم چی قراره بشه بچه ام زنده میمونه یا نه.الهی هزارخداروشکر پادرد نداره و راه میره.باورم نمیشه ۱ سال و نیم گذشته از اون روزای سخت...روزایی که بیمارستان بستری بودم و نمیدونستم چی قراره بشه بچه ام زنده میمونه یا نه.الهی هزار مرتبه شکرت پسرم حالش خوبه.شب آخری که زایشگاه بودم ساعت ۱ شب پیتزا خوردم چون خیلییی دوست دارم😂بچه تکون نخورد و ساعت ۵ صبح سزارین اورژانسی شدم.الان پسرم عاشققق پیتزاهست🙂😂هروقت من ناراحت باشم میاد نگاهم میکنه و میخنده تا من بخندم.همش سعی میکنه ناراحتم نکنه.دیشب گوشواره تو گوشمو کشید خیلی درد اومد بلند گفتم پسر بد.هی میومد منت کشی که اخم نکنم😂😂خدایا من ازت ممنونم که منو لایق دونستی🩵🙏

عزیزم الان همه تاپیکای مربوط به ای وی افت رو خوندم 

از ته دلم برات دعا میکنم که خدا دامنتو سبز کنه و دلت رو شاد

برات صلوات میفرستم

منم به دلیل ناشناخته بیشتر از دو سال باردار نشدم دکتر گفته تا دو ماه دیگه نشم میرم تو پروسه ای یو ای 

برای منم دعا کنین لطفا

انشالله بتات دو برابر میشه توکل کن برخدا فقط استراحت باش و استرس نداشته باش خودتو سرگرم کن  تا ...

مرسي عزیز دلم توکل به خدا. استراحت نسبی دارم استرس ندارم هر چی خدا بخواد همون میشه‌ . ایشالا شمام زایمان عالی داشته باشی و نی نی تو سالم بغل بگیری. 😘

مرسي عزیز دلم توکل به خدا. استراحت نسبی دارم استرس ندارم هر چی خدا بخواد همون میشه‌ . ایشالا شمام زا ...

ممنون عزیزدلم همچنین شما🙏❤️

عزیزم الان همه تاپیکای مربوط به ای وی افت رو خوندم  از ته دلم برات دعا میکنم که خدا دامنتو سبز ...

عزیزم منم این راهو گذروندم هر ماه با شرایط عالی فولیکول و... اقدام کردم و در نهایت پریود شدم... ۲بارم iui منفی داشتم... در نهایت کارم به ivf كشيد سخت هست ولی ارزششو داره . ممنونم از دعات ایشالا خودتم هر چه سریع تر جواب بگیری نی نی های سالم و صالح بیان تو زندگیت و خوشحالی ات روز افزون باشه. 🌹🌹🌹

عزیزم منم این راهو گذروندم هر ماه با شرایط عالی فولیکول و... اقدام کردم و در نهایت پریود شدم... ۲بار ...

سلام عزیزم بخدا از صبح تو فکرتم 

الهی شکر به نظرم بتات همینکه صفر نیست خوبه توکل بخدا کن انشالا بالا میره مثل موشک😍

داروهات اگر تموم شده حتماااا تهیه کن و ادامه بده تا ازمایش ۴۸ ساعت بعدت انشالا 

روز چند سیکل عددش ۲۳بود برا شما؟ من روز ۲۸سیکلم ۳۲/۴۶ البته ivf كردم من نمی دونم با طبیعی فرق داره ...

منم با ای وی اف اشنا نیستم 

یادمه ۸ ۹ روز از موعدم عقب افتاده بود سیکلم هم ۳۰روزه است

حتی انقدر کم رفتهذبود بالا که دکتر میگفت خارج رحمیه همینجا تو نینی سایت دربه در دنبال علایم خارج رحمی بودم

ولی خداروشکر نبود ولی خودم میرفتم هردوروز تیتر بتا میدادم

اصن نگران نباش عزیزم ایشالا که مثبتی ❤️

دلم میخواهد زودتر دستهایت را بگیرم …… ❤️ 
عزیزم منم این راهو گذروندم هر ماه با شرایط عالی فولیکول و... اقدام کردم و در نهایت پریود شدم... ۲بار ...

عزیزم یه سوال؟

بعد از هر آی یو آی یا آی وی اف که نتیجه نمیده پول رو برمیگردونن؟؟

سلام عزیزم،چی شد؟

سلام عزیزم والا دوبرابر یه کم بیشتر شده بتام اما هنوز عددش کمه زیر ۱۰۰

امروز موعدمه.

شک و ترسم رو خارج از رحم بودنشه

🥺🥺🥺🥺🥺

امروز میرم مطب ببینم چی می گن.