2777
2789
عنوان

بتا 32/46

| مشاهده متن کامل بحث + 1284 بازدید | 53 پست
عزیزم‌یادم نیست سوال کردم یا نه،هزینه ت چه قدر شد؟

من خود ivf برام رايگان دراومد به خاطر بیمه تکمیلی دانا ولی اکثرا با تامین اجتماعی حدود ۲تومن میشد هزینه شون و بیمه های دیگه متغیر بود آزادش هم حدودا ۶.

ماهی کوچولوی من زود بیا که دریای دلم خالیست..🤱🤰👼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بارداریتون به کجا رسید عزیزم؟بتاتون بعدش چند شد؟

عزیزم بتا بالا رفت ولی مدام لکه بینی داشتم، توی سونو چیزی دیده نشد، چند روز قبلش درد بدی داشتم دکتر گفت سقط شده.. بعد اون ۴ بار دیگه هم انتقال دادم متاسفانه منفی.

از آخرین انتقالم یک سال می گذره و ناامید ترینم...

شما آخرش بچه دار شدین؟ دکترتون کی هستش؟ اصفهان بودین؟ 

عزیزم بتا بالا رفت ولی مدام لکه بینی داشتم، توی سونو چیزی دیده نشد، چند روز قبلش درد بدی داشتم دکتر ...

من دکترم تهرانیه..دوبار انتقالم مثبت شد ولی پوچ شد..چندبارم انتقال منفی داشتم...الانم روز ۸ انتقالم..جنین فرش انتقال دادم..نمیدونم چی میشه...

خدایا معجزت رو بهم نشون بده😓🙏🥰

من دکترم تهرانیه..دوبار انتقالم مثبت شد ولی پوچ شد..چندبارم انتقال منفی داشتم...الانم روز ۸ انتقالم. ...

اهان من با نقشینه ۵ بار انتقال دادم ولی نشد راضی نبودم ازش ریشه یابی نکرد علت منفی شدنم رو می گفت جنین زرنگ نیس! در حالی که همیشه لحظه انتقال  هم خودش و هم جنین شناس هر دو می گفتن عالیه...

من با فِرش تجربه مثبت  و منفی داشتم... دکترا می گن فریز بهتره ولی من هیچ وقت برام نگرفت... منظورم اینه که به این چیزا نیست فقط باید خدا بخواد. چند روزه بود جنینت؟ 

امید به خدا ایشالا این بار می گیره عزیزم. 

اهان من با نقشینه ۵ بار انتقال دادم ولی نشد راضی نبودم ازش ریشه یابی نکرد علت منفی شدنم رو می گفت جن ...

جنین کامپکت ۴روزه

روز ۹ بیبی چک زدم منفی شد

حالم خراب شد

خدایا معجزت رو بهم نشون بده😓🙏🥰

جنین کامپکت ۴روزهروز ۹ بیبی چک زدم منفی شدحالم خراب شد

روز ۹ که خیلی زوده. تو بارداری طبیعی هم بعد تاخیر نشون میده.

دیگه نزن آخرش باید آزمایش بدی. 

بسپارش به خدا و آروم باش.

عزیزم دیروز پریود شدم😭

ای وای متاسفم واقعا.

بار چندمت بود؟

من در مجموع ۳بار تخمک کشی و ۵بار انتقال داشتم که آخریش تیر ماه پارسال بود متاسفانه جواب نگرفتم.

۱۱تا جنین تو این پروسه انتقال دادم هیچ کدوم بچه نشد...

هیسترو،خراش، پی ارپی،همه کار کردم. هم جنین خوب بود به گفته دکتر و جنین شناس و هم وضعیت رحم.

ولی خواست خدا نبود

من دیگه میخوام برای جنین اهدایی اقدام کنم. حتما یه حکمتی داشته جنینای خودم نگرفته. 

شما مشکلتون مشخصه چیه که نمیشه؟یا مثل ما بی علت؟