2777
2789
عنوان

مامانم تب داره چکار کنم

106 بازدید | 16 پست

مامانم مریضه زیر شکمش درد میکنه تب داره درد داره من دست تنهام نمیدونم باید چکار کنم پاشویه کردم و مدام آب میدم،،،میترسم،،،نمیدونم باید چکار کنم،،،ببخشیدا ولی دستسویی هم نمیتونن برن و من میبرمشون خیلی بی حال و بی جون شده،،،فردا وقت دکتر گرفتم ولی تا فردا میترسم طوریش بشه توروخدا چیزی بگید

برای سلامتی همه ی پدرمادرا و بچه ها یه صلوات محمدی(اللهم صلی علی محمد و آل محمد و فرجه)🙏😍😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما عفونت داره ببر بیمارستان نزدیک خونتون یه آزمایش خون و ادرار بده دکتر هم هست دارو می ده اگه حالش خوب نیست تا فردا صبر نکن

سلام رفقا من یه زنم مثل خیلیای دیگه اینجا اومدم که یکم از اون چیزهایی که زندگی بهم یاد داده باهاتون دردل کنم.

حتما عفونت داره ببر بیمارستان نزدیک خونتون یه آزمایش خون و ادرار بده دکتر هم هست دارو می ده اگه حالش ...

پریروز داداشمینا دکتر بردن ولی اصلا داروی مناسبی نداده خودم دارم مترونیدازول میدم هر ۸ساعت فردام وقت دکتر گرفتم الآن خوابه ولی تب داره 

برای سلامتی همه ی پدرمادرا و بچه ها یه صلوات محمدی(اللهم صلی علی محمد و آل محمد و فرجه)🙏😍😘
خودت آژانس بگیر دورین از بیمارستان؟ چند سالته مگه؟

نمیتونم تنها ببرم زورم نمیرسه اصلا

پریروز داداشمینا دکتر بردن ولی اصلا داروی مناسبی نداده خودم دارم مترونیدازول میدم هر ۸ساعت فردام وقت ...

خوبه پس دکتر بردین داروهاش و به موقع بده قرص تب بر و مایعات هم بهش بده 

سلام رفقا من یه زنم مثل خیلیای دیگه اینجا اومدم که یکم از اون چیزهایی که زندگی بهم یاد داده باهاتون دردل کنم.