بچه ها روز ۱۴ انتقال جنین هستم دکتر ازمایشگاه گفتش که پایینه بتات ینی نه مثبته نه منفی.کسی بوده با این شرایط باردار باشه؟ امروز برم دکترم دارویی چیزی میده یا باید صبر کنم تا ۴۸ساعت دیگه تکرار کنم؟
سلام عزیزم والا دوبرابر یه کم بیشتر شده بتام اما هنوز عددش کمه زیر ۱۰۰ امروز موعدمه. شک و ترسم رو ...
خدااااروووشکررر عزیزم،نگران نباش،خیره ان شاالله،احتمال زیاد باید باز آزمایش بدی،من سه چهار بار دادم، از شما که رفته بالا ولی واسه اطمینان بیشتر فکر کنم باید دوباره بدی،منم درد پهلوم اذیتم میکنه،حوصله م نمیکشه بیام تا مطب و کلی منتظر بمونم فقط واسه این سوال
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
قربونت گلم توکل به خدا سوالتو دقیق بگو من میپرسم حالا خودشم نبینه ماماها مشاوره میدن.
عزیزم میترسم اذیت بشی آخه،بگو نوزدهم فروردین تو بیمارستان خارج رحمی بوده با آمپول سقط کرده،بتا بعد یکماه صفر شده ولی درد سمت راست بدنم هنوز هست به خصوص با ورزش بدتر میشه،طبیعیه یا سونو یا عکس میخواد، عزیزم هیچ اجباری نیست برای پرسیدنش،اگه شرایطشو داشته بپرس،ممنون از لطفت،ان شاالله با خبرای خوش بیای
عزیزم میترسم اذیت بشی آخه،بگو نوزدهم فروردین تو بیمارستان خارج رحمی بوده با آمپول سقط کرده،بتا بعد ی ...
عزیزم من امروز رفتم مطب . بی نهااااایت شلوغ بود . تیتر بتا رو که با هم مقایسه کرد گفت روند رشدش قابل قبوله.سن بارداری رو ۴هفته و دو روز در نظر گرفتن یه سری ممنوعیات غذایی داد و دستور تکرار بتا برای شنبه. ولی گفتش دکتر باید ببینه آزمایشو ، شماره مو گرفت که آخر وقت زنگ بزنه نصف هزینه ویزیتم گرفتن که امپول و تست بتا مجدد بنویسن گفتن برم خونه منتظر نمونم... انقدری سریع ردم کردن واقعا نتونستم چیزی بپرسم ازشون ☹بماند تا الان که حدود هشت و نیمه هنوز بهم زنگ نزدن نظر خود دکترم بگن... دیگه شنبه ببینم تو سیستم زده برام یا باز باید آزاد بدم عصرش برم سرشون دعوا نمیشه که اخه انقدر بی مسئولیت.... اونم الان که ادم این همه بلاتکلیفه و استرس داره. 😐😐
عزیزم من امروز رفتم مطب . بی نهااااایت شلوغ بود . تیتر بتا رو که با هم مقایسه کرد گفت روند رشد ...
آره عزیزم،این شلوغیش خیلی اذیت کننده ست،منم باردار بودم رفتم خیلی اذیت شدم،خوبه که اومدی خونه، تا ده هنوز ویزیت میکنه،دیرنشده، خب خداروشکر،نگران نباش حتما خوب پیش میره ان شاالله،خیلی خوشحال شدم برات ،حالا بازم اگه رفتی و شرایط مناسب بود ممنون میشم بپرسی