2777
2789
عنوان

بتا 32/46

| مشاهده متن کامل بحث + 1284 بازدید | 53 پست
عزیزم یه سوال؟ بعد از هر آی یو آی یا آی وی اف که نتیجه نمیده پول رو برمیگردونن؟؟

نه عزیزم 😄 ببخشید خندم گرفت..تضمینی نیس که. پولو که برنمی گردونن هیچ، کلی تعهدم ازت می گیرن هر چی شد مسوولیتش با خودت.

البته اگه بیمه تکمیلی داشته باشی فاکتور ببری میدن بهت کل هزینه ها رو چه مثبت بشی چه منفی. 

ماهی کوچولوی من زود بیا که دریای دلم خالیست..🤱🤰👼

سلام عزیزم والا دوبرابر یه کم بیشتر شده بتام اما هنوز عددش کمه زیر ۱۰۰ امروز موعدمه. شک و ترسم رو ...

خدااااروووشکررر عزیزم،نگران نباش،خیره ان شاالله،احتمال زیاد باید باز آزمایش بدی،من سه چهار بار دادم، از شما که رفته بالا ولی واسه اطمینان بیشتر فکر کنم باید دوباره بدی،منم درد پهلوم اذیتم میکنه،حوصله م نمیکشه بیام تا مطب و کلی منتظر بمونم فقط واسه این سوال 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدااااروووشکررر عزیزم،نگران نباش،خیره ان شاالله،احتمال زیاد باید باز آزمایش بدی،من سه چهار بار دادم، ...

قربونت گلم توکل به خدا سوالتو دقیق بگو من میپرسم حالا خودشم نبینه ماماها مشاوره میدن. 

قربونت گلم توکل به خدا سوالتو دقیق بگو من میپرسم حالا خودشم نبینه ماماها مشاوره میدن.  

عزیزم میترسم اذیت بشی آخه،بگو نوزدهم فروردین تو بیمارستان خارج رحمی بوده با آمپول سقط کرده،بتا بعد یکماه صفر شده ولی درد سمت راست بدنم هنوز هست به خصوص با ورزش بدتر میشه،طبیعیه یا سونو یا عکس میخواد، عزیزم هیچ اجباری نیست برای پرسیدنش،اگه شرایطشو داشته بپرس،ممنون از لطفت،ان شاالله با خبرای خوش بیای

عزیزم میترسم اذیت بشی آخه،بگو نوزدهم فروردین تو بیمارستان خارج رحمی بوده سقط کرده،بتا بعد یکماه صفر ...

خواهش می کنم عزیزم نه چه زحمتی کاری نداره برام. قربونت ایشالا خودتم به زودی بهتر بشی و ادامه پروسه رو بری با انرژی مامان نی نی های ناز بشی 😘

عزیزم میترسم اذیت بشی آخه،بگو نوزدهم فروردین تو بیمارستان خارج رحمی بوده با آمپول سقط کرده،بتا بعد ی ...

عزیزم من امروز رفتم مطب . بی نهااااایت شلوغ بود . تیتر بتا رو که با هم مقایسه کرد  گفت روند رشدش قابل قبوله.سن بارداری رو ۴هفته و دو روز در نظر گرفتن یه سری ممنوعیات غذایی داد و دستور تکرار بتا برای شنبه. ولی گفتش دکتر باید ببینه آزمایشو ، شماره مو گرفت که آخر وقت زنگ بزنه نصف هزینه ویزیتم گرفتن که امپول و تست بتا مجدد بنویسن گفتن برم خونه منتظر نمونم... انقدری سریع ردم کردن واقعا نتونستم چیزی بپرسم ازشون ☹بماند تا الان که حدود هشت و نیمه هنوز بهم زنگ نزدن نظر خود دکترم بگن... دیگه شنبه ببینم تو سیستم زده برام یا باز باید آزاد بدم عصرش برم سرشون دعوا نمیشه که اخه انقدر بی مسئولیت.... اونم الان که ادم این همه بلاتکلیفه و استرس داره. 😐😐

عزیزم من امروز رفتم مطب . بی نهااااایت شلوغ بود . تیتر بتا رو که با هم مقایسه کرد  گفت روند رشد ...

آره عزیزم،این شلوغیش خیلی اذیت کننده ست،منم باردار بودم رفتم خیلی اذیت شدم،خوبه که اومدی خونه، تا ده هنوز ویزیت میکنه،دیرنشده، خب خداروشکر،نگران نباش حتما خوب پیش میره ان شاالله،خیلی خوشحال شدم برات ،حالا بازم اگه رفتی و شرایط مناسب بود ممنون میشم بپرسی

آره عزیزم،این شلوغیش خیلی اذیت کننده ست،منم باردار بودم رفتم خیلی اذیت شدم،خوبه که اومدی خونه، تا ده ...

امیدوارم واقعا زنگ بزنن از بلاتکلیفی درام‌ . حتما عزیزم، یادم میمونه . قربونت 😘

امیدوارم واقعا زنگ بزنن از بلاتکلیفی درام‌ . حتما عزیزم، یادم میمونه . قربونت 😘

خیلی بده که خودشون تلفن جواب نمیدن وگرنه خودت میزدی،الانم به این فکر کن که دوبرابر شده 

خیلی بده که خودشون تلفن جواب نمیدن وگرنه خودت میزدی،الانم به این فکر کن که دوبرابر شده  

دقیقا

درسته واقعا جای شکرش باقیه🥰🙏

زنگ زدن😄گفتم اعلام کنم یه وخ غیبتشون نشده باشه.😄😄 شیاف اضافه کردن و آزمایش برای ۲۹اردیبهشت که تعطیله شنبه میدم.